REPORTÁŽ Samo Tomeček sa oženil, pozrite si exkluzívny rozhovor so ženíchom a nevestou!

NETKY.SK • 3 November 2020, 11:52 • 2 min
REPORTÁŽ Samo Tomeček sa oženil, pozrite si exkluzívny rozhovor so ženíchom a nevestou!

Spevák a skladateľ Samo Tomeček, známy zo šou Milujem Slovensko, sa oženil. Jeho vyvolenou sa stala sympatická Sophie, ktorá vyzerala v svadobných šatách nádherne. Svoje áno si mladomanželia povedali v kostole v Považskej Bystrici, kde majú rodinných známych. Ženích a nevesta sa viezli v koči s koňmi aj v Cadillacu z roku 1934. Zamilovaný pár exkluzívne pre Netky prezradil, kde sa zoznámil aj ako vyzerala svadba!

slovakia

left justify in out

 

Samo a Sophie Tomečkovci svadbu kvôli koronavírusu celkovo trikrát prekladali. Nakoniec sa v septembri podarila. Na slávnostnej hostine sa zišlo 90 hostí a nechýbal ani dobrý kamarát Matej Tóth s manželkou. 

 

„Naša svadba bola plná magických momentov. Už len ten pocit, že sa sme boli v kaštieliku v Považskom Podhradí, čo je priamo pod Považským hradom, bolo niečo neopísateľné. Začalo sa to krásnym obedom v Kúpeľoch Nimnica, kde sme mali kráľovský servis a bolo o nás parádne postarané. A večer sme sa presunuli do krásneho kaštielika Burg,“ prezradil Netkám Samo Tomeček.

 

img

 

Ženích a nevesta sa viezli v koči s koňmi aj vo vzácnom veteránovi Cadillac Sedan z roku 1934. 

 

img

 

„Atmosféru nám spestrovala cimbalová kapela na jednom poschodí a na druhom DJ. Pri obednom príhovore ma Samko prekvapil piesňou „You are so beautiful“ od Joe Cockera. Vôbec som to nečakala. Sľuboval, že zloží pieseň pre mňa, ale k tej sme sa žiaľ nedostali počas celého dňa, pretože večer ma čakal únos od partnerov mojich družičiek. Zabávali sme sa až do rána a najmä sme si to celé užili,“ prezradila Sophie Tomečková.

 

img

 

Na svadbe nechýbalo ani krájanie torty. Svadobnú hostinu zakončil veľkolepý ohňostroj. Mladomanželom srdečne blahoželáme!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies