Zdena Baláža vždy poteší, keď počuje v rádiu starý Elán

NETKY.SK • 27 Január 2015, 08:58 • 2 min
Zdena Baláža vždy poteší, keď počuje v rádiu starý Elán

BRATISLAVA - Hudobník Zdeno Baláž sa vždy poteší, keď počuje hrať v rádiu hity, ktoré s Elánom nahrával pred desiatkami rokov.

slovakia

left justify in out

"Keď počujem tie prvé skladby ako Čakám ťa láska a počujem tam presne ten úder, tak to je také vzrušujúce.. ešte aj dnes ich hrajú v rádiách. Teraz často púšťajú Aj keď bez peňazí,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Známy bubeník, ktorý pred niekoľkými mesiacmi priletel z Austrálie na Slovensko, aby pokrstil nový album Elánu Živých nás nedostanú, je tiež rád, že na ostatnom turné známej slovenskej kapely zaznela i skladba z jeho pera. "Čo bolo potešujúce, že na to posledné turné The Best Of Vol. 2 vyberali skladby podľa publika a dali tam Spievam rock and roll si každý deň, na čo som ja robil text,“ usmial sa spokojne Baláž. "Keď sme ešte nemali Zemana a Filana, písal som texty ja. Boli to texty vyhovujúce režimu ako Spievam rock and roll... alebo Semafór - to je úplná hovadina, no my sme nemohli v tom čase robiť iné,“ uviedol 59-ročný hudobník. 

 

Elán podľa bubeníkových slov zatiaľ žiadna slovenská kapela nepredbehla. "Názory na Elán sú všelijaké, ale keď vypredajú päť koncertov v Československu a príde 11-tisíc ľudí, tak čo môže kto rozprávať, aký je Ráž hrozný a aké má ego, odtiaľ potiaľ,“ rozhorčil sa jeden zo zakladajúcich členov úspešnej slovenskej kapely. "Ja to tak zvonku pozorujem a keď si dám YouTube, tak môžem len potvrdiť, že tu bohužiaľ nič iné nie je, všetko ostatné je o trošku nižšie. Aj keď starneme, tie naše skladby sú stále hity,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies