Zázrak: Anthonymu 45 minút nebilo srdce, prebral sa a žije!

NETKY.SK • 23 August 2013, 15:57 • 2 min
Zázrak: Anthonymu 45 minút nebilo srdce, prebral sa a žije!

OHIO – Zázrak! Lawrence Yahle (17) sa odmietol zmieriť s tým, že jeho otec je mŕtvy. Napriek tomu, že srdce Anthonyho Yahleho už nebilo 45 minút, otec troch detí sa prebral!

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný Lawrence vbehol do izby svojho otca Anthonyho v nemocnici Kettering Medical Center po tom, ako mu doktori oznámili, že jeho otec zomrel. „Otec, dnes nezomrieš,“ kričal Lawrence po tom, ako vbehol do izby svojho otca.

Po chvíli sa na obrazovke, ktorá monitorovala životné funkcie Anthonyho Yahleho, objavili známy života. Anthonyho predtým doktori neúspešne oživovali 45 minút a prehlásili ho za mrtvého.

„Na nič si nespomínam,“ povedal Anthony. „Išiel som si ľahnúť a zobudil som sa o päť dní,“ dodal. „Keď mi povedali čo sa stalo, začal som veriť, že zázraky sa stávajú,“ popísal svoj zážitok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies