Futbalista Locatelli sa po triumfe Juventusu na pôde AC Miláno neubránil slzám

NETKY.SK • 23 Október 2023, 12:46 • 2 min
Futbalista Locatelli sa po triumfe Juventusu na pôde AC Miláno neubránil slzám

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno nevyužili šancu vrátiť sa na čelo tabuľky Serie A. V šlágri 9. kola najvyššej talianskej súťaži prehrali doma s Juventusom Turín 0:1, keď celý druhý polčas hrali bez vylúčeného Malicka Thiawa.

slovakia

left justify in out

V 63. minúte dal jediný gól zápasu bývalý hráč AC Manuel Locatelli. Jeho strelu z diaľky tečoval do protipohybu brankára domáci stredopoliar Rade Krunič. "Rossoneri" zostali na druhom mieste tabuľky, za mestským rivalom Interom zaostávajú o bod. Tretí Juventus sa na nich dotiahol už na rozdiel jedného bodu.

Locatelli sa po záverečnom hvizde neubránil slzám. "Hrať na San Sire je pre mňa vždy výnimočné, bol to pre mňa mimoriadne emotívny zápas. Vyrastal som v akadémii AC, no futbalový vietor ma zavial do Turína a teraz som hráčom Juventusu. Je skvelé, že práve môj gól rozhodol o zisku troch cenných bodov," uviedol Locatelli pre akreditované médiá.

Hráči AC ukončili sériu štyroch ligových víťazstiev a zapísali si druhú prehru v sezóne. "Konečný výsledok nezodpovedá priebehu zápasu. Ani po vylúčení Thiawa sme neboli horší tím, no nevyužili sme šance a inkasovali sme nešťastný gól," povedal tréner AC Stefano Pioli.

Jeho zverencov čaká náročný týždeň. V stredajšom dueli Ligy majstrov sa predstavia na pôde Paríža St. Germain a počas víkendu ich čaká v Serii A súboj na štadióne úradujúceho talianskeho šampióna SSC Neapol. "Musíme sa rýchlo otriasť. Najbližšie dva zápasy veľa napovedia o našich šanciach uspieť v Lige majstrov i domácej súťaži," zdôraznil kouč AC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR, Foto: beIN SPORTS
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies