Záver týždňa v Piešťanoch spestria umelci Street Art festivalu

NETKY.SK • 1 August 2023, 13:15 • 2 min
Záver týždňa v Piešťanoch spestria umelci Street Art festivalu

PIEŠŤANY – Centrum kúpeľného mesta Piešťany sa pripravuje na Street Art festival v závere týždňa. V piatok (4. 8.) a v sobotu (5. 8.) ožije vystúpeniami pouličných a word music umelcov, ktorí sa predstavia divákom na viacerých miestach.

slovakia

left justify in out

Headlinermi 8. ročníka mestského festivalu Alicia Edelweiss, srbské duo Alice in WonderBand, Casa Nomada z Portugalska a líder piešťanskej folk-rockovej skupiny Slniečko alebo Punto & rybacé hlavy Peter Remiš.

 

Okrem oficiálneho programu je súčasťou festivalu aj voľná zóna Zahraj si, určená interpretom, ktorí chcú prezentovať svoju autorskú tvorbu. Vystúpenia sa budú konať pri Kolonádovom moste, v Žiwell Kursalone, v Sade Andreja Kmeťa, na Winterovej ulici a v partnerských reštauráciách a kaviarňach.

 

K Street Art festivalu patrí aj program pre deti, ktorý pripravuje mestská knižnica mesta na trase Kolonádový most - Pribinova - Sad A. Kmeťa - Námestie slobody. V Piešťanskom informačnom centre bude otvorený Hlavotoč - výstava prác ukrajinského karikaturistu Vladimíra Kazanevského. Podujatie sa má konať za každého počasia, v prípade nepriaznivého sa hlavné programy uskutočnia v ŽiWell Kursalone.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Z Piešťan
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies