Rodičia, pozor. Toto je výzva, ktorá sa neodmieta!

NETKY.SK • 25 Máj 2023, 15:00 • 2 min
Rodičia, pozor. Toto je výzva, ktorá sa neodmieta!

Detské trápenia nás dojímajú, veď by sme museli byť z kameňa, aby sme zostali ľahostajní, keď vieme, že nežijú také radostné dni, aké by sa v ich veku očakávali. Keď potom môžeme, s radosťou by sme im dopriali to najlepšie, s radosťou by sme vzali na seba ich bremená, len aby sa opäť usmievali. Niečo také sa rozhodli vykonať aj vo firme Cells Revital Laboratory, ktorá v spolupráci so svojím občianskym združením Reconvel Ľuďom vyhlasuje výzvu, ktorá sa neodmieta!

slovakia

left justify in out

O akú výzvu to ide, pýtate sa? Ako sme už naznačili, týka sa detí, a to takých, ktorým bola diagnostikovaná neurologická porucha, alebo porucha centrálneho a periférneho nervového systému či porucha autistického spektra. Viac informácií nájdete na stránke www.reconvel.sk

 

img

 

Dôležité informácie

 

Na to, aby ste ako rodičia vyhodnotili, či sú vaše deti vhodné na terapiu alebo nie, vám prinášame všetky dôležité informácie.

 

Po prvé, zapojiť sa môžete do jedného z troch programov. Prvým z nich je program Krok za krokom, ktorý je určený deťom s neurologickými poruchami a ochoreniami centrálneho a periférneho nervového systému (ako napríklad detská mozgová obrna) – doň sa aktuálne môže zapojiť 250 detí. Detským pacientom trpiacim genetickými poruchami a vrodenými vývojovými poruchami prislúcha druhý z programov, pod názvom DRUHÁ ŠANCA. Do tohto programu sa môže zapojiť 100 uchádzačov. Do tretieho programu s názvom SPEKTRUM sa môžu zapojiť deti s poruchami autistického spektra. Kapacita programu Spektrum je 150detí. Spolu sa tak do programov môže zapojiť až 500 detských pacientov, takže šance sú naozaj veľké.

 

Po druhé, do programov sa môžete prihlásiť najneskôr do 31. augusta, a to tak, že vyplníte online prihlasovací formulár. Po tomto termíne sa program uzatvorí.

 

Po tretie, výzva je výnimočná, pretože Vám sprístupní bunkovú terapiu, ktorej bežná cena sa pohybuje v cenovej hladine 3.500,00 eur (terapia na 60 dní). Ak sa zapojíte do jedného z programov, cena doplatku za terapiu bude len 990,00 eur.

 

Konzultácia

 

Po vyplnení registračného formulára s vami prebehne konzultácia, následne sa zvolí, aké preparáty budú najvhodnejšie a postupne sa odsledujú účinky na organizmus.

 

Produkty Reconvel, ktoré sa pri programoch využívajú, vám nemusia spôsobovať starosti, nakoľko ide o 100% biologické, orgánovo-špecifické ultrafiltráty získavané najčastejšie z mozgu, miechy, týmusu 
a z tráviacich orgánov mladých zvierat, pričom ich hlavnou zložkou sú bioaktívne peptidy. Pri v úvode spomínaných diagnózach sa najčastejšie využívajú 3 preparáty, ktoré si spolu predstavíme, aby ste vedeli, pre čo by ste sa mali nadchnúť.

 

NS-Revital obsahuje jednotlivé molekuly buniek mozgu a miechy a priaznivo vplýva na koordináciu pohybu a rovnováhy, zvyšuje sústredenie, zlepšuje schopnosť učiť sa a zapamätať si. Jeho obrovskou výhodou je, že sa nezameriava iba na jednu časť mozgu, ale pôsobí na centrálnu nervovú sústavu (CNS) ako celok, vďaka čomu sa tiež pozitívne môže dotknúť zraku či sluchu.

 

Life-Force obsahuje extrakty z týmusu, ktoré v sebe nosia peptidy zapojené do procesov výmeny informácií medzi bunkami. Samotné nastavenie týchto procesov je u všetkých preparátov veľmi dôležité. Bioaktívny ultrafiltrát napomáha prolyferácii buniek a zároveň vydáva signál k aktivácii a obnove imunitného systému. Týmus ako riadiaci orgán imunitného systému stimuluje tvorbu hormónu thymoxin, ktorý je okrem iného aj prvou pomocou pri napadnutí infekciami, vírusmi a baktériami.

 

Digestive-Revital je výživový doplnok, ktorého úlohou je podporovať a regenerovať tráviaci systém. Črevná mikrobiota ovplyvňuje rôzne aspekty fungovania centrálneho nervového systému (CNS) a je úzko spojená s poruchami autistického spektra či ochoreniami ako depresia, Parkinsonova choroba, Alzheimerova choroba či demencia. Črevná mikrobiota zohráva kľúčovú rolu v neurofyziologických procesoch a pri rôznych poruchách centrálneho nervového systému. Bioaktívny ultrafiltrát aktívne pôsobí na regeneráciu celej tráviacej sústavy a napomáha tak udržiavaniu správneho chodu prijímania a trávenia prijatej potravy. Má kľúčové postavenie v metabolizme a tvorbe endogénnych energetických zdrojov organizmu a je významnou súčasťou imunitného a endokrinného systému.

 

img

 

Dosiahnuté výsledky

 

Pacienti sa už v minulosti mohli tešiť z lepšieho rečového vývinu, lepšieho vnímania vonkajších podnetov, zlepšenej orientácie v priestore, tí, čo zároveň trpeli problémami so sluchom, zaznamenali lepšiu kvalitu sluchu, rovnako tak aj horšie vidiaci potvrdili, že zrak sa skvalitnil. Niektoré z detí dokážu aj napriek poruchám pohybovej sústavy po kombinácii s aktívnou rehabilitáciou vstávať či lepšie stáť na nohách, upravuje sa u  nich jemná motorika, vždy je to však individuálne, v závislosti od doby užívania preparátov. Jednoznačne však priaznivo účinkujú na celkovú motoriku pacienta. Imunita sa napráva, rodičia hlásia, že deti nebývajú tak často choré, lebo sa mení schopnosť organizmu brániť sa proti škodlivinám.

 

Koniec koncov potvrdzujú to aj úprimné výpovede rodičov, ktorí dnes len ďakujú, že sa o preparátoch dozvedeli a že boli svedkami toho, ako ich deti lepšie fungujú v spoločnosti.

 

„Mateo sa dostal do špeciálnej škôlky a jeho výsledky sú o 200 percent lepšie. Preparáty Reconvel nám pomohli,“ tešia sa v rodine, v ktorej sa pasujú s neľahkou úlohou, vychovávať autistické dieťa.

 

„Neviem, kde by bola moja dcéra dnes, ak by sme nezačali s užívaním preparátov Reconvel,“ hovorí dojatý pán Mačejný.

 

img

 

„Volám sa Janka Zajacová a som matkou malého Alexa. Narodil sa ako zdravý chlapček, do polroka bolo všetko v poriadku, potom som spozorovala, že nenapredoval tak, ako mal. Na naliehanie nás lekárka poslala k neurologičke a verdikt bol neúprosný, mal detskú mozgovú obrnu. Báli sme sa, či sa zaradí do bežného života, či bude chodiť, sedieť. Našla som si na internete rôzne cvičenia, ktoré nám pomáhali. Objavila sa epilepsia, jeho záchvaty trvali aj tridsať minút. Bolo to veľmi zlé obdobie, trápili sme sa štyri roky. Prvý záchvat bol pre mňa desivý, bola som sama doma, nevedela som, čo mám robiť.

Alexík býval v bezvedomí, triasol sa, cvakal zubami. Musela som len čakať, kým záchvat neodznie. V dôsledku záchvatov slabol, zabúdal aj to, čo vedel. S manželom sme už boli zúfalí, nenávideli sme Vianoce, už sme nevedeli, čo robiť. Veľmi ma zaujal Reconvel, oslovila som pána Milana Čižmára, ktorému som veľmi vďačná. Výsledky sú viditeľné, neskutočné. Každý, kto nás sleduje vie, ako Alex pokročil. Jeho posledný záchvat bol pred štyrmi rokmi, teda v období, kedy začal užívať peptidy,“ teší sa matka chlapčeka, lebo už sa viac netrápi, ako sa trápil predtým, než mu do života vstúpili preparáty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona