Zástupcovia Mourinha už rokovali s PSG a Interom Miláno

NETKY.SK • 27 Október 2015, 12:30 • 2 min
Zástupcovia Mourinha už rokovali s PSG a Interom Miláno

LONDÝN – Tréner Chelsea José Mourinho si už pripravuje zadné dvierka kvôli obavám, že by mohol byť čoskoro prepustený. Jeho zástupcovia už nadviazali kontakt s Interom Miláno a PSG.

slovakia

left justify in out

Podľa správ ESPN sa 52-ročný Mourinho obáva, že by mohol byť čoskoro prepustený zo Stamford Bridge, keďže sobotňajšia prehra na pôde West Hamu bola už piata v tejto sezóne Premier League.

Po desiatich kolách patrí úradujúcemu majstrovi až 15. priečka, keď od pásma zostupu ich delí už iba päť bodov. Naopak, na lídra Manchester City strácajú až neuveriteľných 11 bodov.

Podľa zdrojov blízkych ESPN zástupcovia Mourinha nadviazali kontakt s francúzskym majstrom PSG a jeho bývalým klubom Inter Miláno pre prípad, že by ho majiteľ Chelsea Roman Abramovič predčasne uvoľnil zo zmluvy.

Mourinho mal v Serii A enormný úspech, keď s Interom Miláno dvakrát vyhral majstrovský titul a v jeho poslednej sezóne na San Sire dokonca aj Ligu majstrov, keď v dramatickom finále porazil Bayern Mníchov 2-0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies