Zaslúžilá matka osmerčiat ukázala po čase, ako dnes vyzerajú a vyrástli jej deti.

NETKY.SK • 9 Október 2023, 08:30 • 2 min
Zaslúžilá matka osmerčiat ukázala po čase, ako dnes vyzerajú a vyrástli jej deti.

"Oktomamu" jej potomkovia potešili narodeninovou oslavou

slovakia

left justify in out

Mnohí majú životný príbeh Nadyi Sulemanovej, ktorá pred časom prijala nové meno Natalie, stále v živej pamäti. V roku 2008 zaplnili médiá po celom svete informácie, že sympatická dáma očakáva osmerčatá. Narodili sa jej v januári 2009 a dočasne sa "súbor potomkov" stal najslávnejšími deťmi na planéte. Pred časom sa zaslúžilá matka pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram snímkou, ako jej milované deti vyzerajú. Pripravili pre ňu totiž prekvapenie, a to k jej 48. narodeninám.

"Ďakujem vám, deti, že ste urobili moje narodeniny také výnimočné a bez stresu. Som vám všetkým taká vďačná za vašu neprekonateľnú lásku. Cítim sa viac než požehnaná, milujem vás," uviedla hrdá matka Natalie Sulemanová k snímke, s ktorou sa pochválila na svojom sociálnom profile na Instagrame.

Osmerčatá, ktoré dostali mená Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah a Makai, sa narodili, ako už bolo spomenuté, v roku 2009 a dnes im je už 14 rokov. Pravdou však je, že ohľadom niekedy nepríjemných reakcií verejnosti na počet detí bola slávna matka dlhší čas zdržanlivejšia, a to v zmysle, že sa svojich potomkov snažila chrániť a ich snímky nepublikovala na sociálnych sieťach. Ako je však zrejmé, tu a tam urobí výnimku. Sulemanová bola krátko po narodení svojich potomkov hosťom v programe slávnej moderátorky Oprah Winfreyovej, kde prehovorila o tom, ako sa stala slávnou bez toho, aby po tom túžila. "Nie som celebrita. Som pseudocelebrita, ktorá bola katapultovaná do veľkého mediálneho sveta. Priala som si to? Nie. Bola som naivná, keď som si myslela, že sa ako matka osmerčiat nepreslávim? Áno. Keby som sa mohla vrátiť späť v čase, urobím veľa rozhodnutie úplne inak," povedala Sulemanová v rozhovore, ktorý v textovej verzii priniesol portál Oprah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies