Zájdite si do neďalekého Schlosshofu na pestré veľkonočné trhy

NETKY.SK • 20 Marec 2024, 10:30 • 2 min
Zájdite si do neďalekého Schlosshofu na pestré veľkonočné trhy

Zámok Schlosshof kúsok za Devínskou novou vsou so svojimi atraktívnymi kultúrnymi sa stalčastým a obľúbeným cieľom mnohých Bratislavčanov.

slovakia

left justify in out

Ak ste ešte tento rok nenavštívili tamojšie Veľkonočné trhy, môžete tak urobiť najbližše aj tento víkend. Prechádzka rozkvitajúcim zámockým statkom uprostred pravej jarnej atmosféry bude umocnená viacerými veľkonočnými atrakciami a podujatiami pre celú rodinu.

Navštívte dielničku veľkonočného zajačika, kde si môžu deti vytvoriť nápadité veľkonočné dekorácie (11.00-17.00). Vydajte sa po stopách veľkonočného zajačika so sladkým prekvapením za odmenu (13.00-15.00).

Od 14.00 do 16. 00 si môžu deti zajazdiť na poníkoch, či obdivovať nový prírastok na tunajšom statku - rozkošné čierne jahniatko, ktoré sa narodilo práve v tieto dni. Každý víkend sa stará o dobrú náladu aj živá hudba.

Ak nestihnete tento víkend, môžete sa ďalšiu sobotu, nedeľu a pondelok (30. 3., 31. 3, 1. 4.) zúčastniť atraktívnej súťaže v barokovej záhrade, kde uprostred farebných vajíčok sa bude ukrývať aj jedno zlaté. 31. 3. tu zároveň môžete zažiť kúzelnícku show s Flo Mayerom, 1. 4. uvidíte divadelné predstavenie Gašparko & Co.

Ak stihnete veľkonočné trhy na Schlosshofe už túto sobotu 23. 3., môžete to spojiť s návštevou výstavy "Cisárske svadby", predstavujúcou ako prebiehali svadobné obrady za čias Habsburgovcov.

Veľkonočné trhy môžete navštáviť v sobotu aj nedeľu od 10.00 do 18.00.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies