Záhada okolo Milana Lučanského? Prečo telo po čase vykopali a spopolnili?

NETKY.SK • 25 Máj 2021, 23:30 • 2 min
Záhada okolo Milana Lučanského? Prečo telo po čase vykopali a spopolnili?

Telo Milana Lučanského nedávno vykopali z hrobu v Štrbe a po exhumácii presunuli do Martina. Informuje o tom TV Markíza, pričom dodáva, že konkrétny dôvod tohto konania nie je známy.

slovakia

left justify in out

Keďže od samotného pohrebu Milan Lučanského prebehlo už niekoľko mesiacov, podľa odborníkov sa nejedná o celkom bežný krok. Podľa psychológa, ktorého oslovila TV Markíza, je to rozhodnutie najbližšej rodiny, ktorá akoby chcela celú vec uzavrieť. V Martine navyše rodina Lučanských žije, takže budú mať bližšie aj k hrobu zosnulého.  

 

img

Pohrebný sprievod pre Milana Lučanského v Štrbe.

 

Milan Lučanský si ešte v septembri 2020 privodil vo väzbe zranenia, následkami ktorých zahynul. Dalo by sa preto povedať, že sa pokúsil o samovraždu. Špecialna komisia, ktorej členmi boli aj vysoko postavení politici, potvrdila pokus o samovraždu.  

 

Špeciálna komisia prišla v prípade Lučanského samovraždy k záveru skúmania. Vylúčila zavinenie cudzou osobou!

 

S Milanom Lučanským sa spájala aj kauza Eco Invest, kde sa mali točiť úplatky od 15 do 20-tisíc eur. Zapletenými osobami boli podľa viacerých výpovedí aj Robert Fico či bývalý špeciálny prokurátor Dušan K. 

 

img

 

Lučanský sa mal okrem iného podieľať aj na inej trestnej činnosti. Úplatkom tzv. "zabudnutého batoha" v sume 300-tisíc eur. Po jeho smrti však bol zbavený všetkých obvinený a proces vyšetrovania sa zastavil. 

 

Kauza "batoh" sa mala ututlať po 5-tisícovom úplatku od Lučanského

 

Milan Lučanský vraj varoval oligarchu Kvietika, že na ňom pracuje polícia, tvrdí bývalý siskár Boris B. Zapojený bol podľa neho aj bývalý riaditeľ SIS Anton Š.

 

V kauzách Feudál a Latifundista sme spoznali 7 obvinených, je medzi nimi aj Martin K.

 

Pre korupciu na pozemkovom fonde obvinili sedem osôb, Kvietika súd prepustil

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies