Zaha si nezahrá jeden zápas, voči dištancu sa môže odvolať

NETKY.SK • 7 Február 2019, 21:10 • 2 min
Zaha si nezahrá jeden zápas, voči dištancu sa môže odvolať

LONDÝN - Anglický futbalový tím Crystal Palace sa bude musieť v jednom súťažnom stretnutí zaobísť bez Wilfrieda Zahu. Reprezentant Pobrežia Slonoviny dostal od Anglickej futbalovej asociácie (FA) dištanc za sarkastický potlesk na adresu rozhodcu Andreho Marrinera v minulotýždňovom stretnutí "orlov" na pôde Southamptonu (1:1).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný útočník inkasoval prvú žltú kartu v 87. minúte zápasu za zrážku s hráčom Southamptonu Jamesom Wardom-Prowseom a následne ho vylúčili za nešportové správanie. Zaha sa proti rozhodnutiu môže odvolať a v prípade úspechu nastúpiť v domácom zápase proti West Hamu United.

 

 

Okrem dištancu musí tiež zaplatiť pokutu vo výške 10.000 libier. Zaha v aktuálnej sezóne strelil 4 góly. Crystal Palace sa po 25. kolách nachádza na 14. mieste Premier League.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies