Zadržali muža podozrivého z útoku na škole v Severnej Karolíne

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 16:26 • 2 min
Zadržali muža podozrivého z útoku na škole v Severnej Karolíne

WASHINGTON - Americkej polícii sa dnes podarilo zadržať muža podozrivého zo zastrelenia pracovníka vysokej školy v meste Goldsboro v štáte Severná Karolína.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na tamojšiu políciu.
     

Podozrivého Kennetha Stancila (20), ktorý v pondelok ráno vtrhol s puškou do areálu vysokej školy Wayne Community College, kde zastrelil riaditeľa kopírovacích služieb, našli muži zákona dnes ráno spať na pláži v štáte Florida.
     

Predstaviteľ polície v Goldsboro odmietol dnes ráno odpovedať na otázku, ako sa Stancil dostal z miesta činu až na floridskú pláž, ktorá je vzdialená od mesta Goldsboro približne 880 kilometrov.
     

Údajný strelec mal počas zatknutia na pláži pri sebe nôž, pričom následne skončil v cele väzenia v meste Daytona Beach na Floride.
     

Dvadsaťročný Stancil v minulosti študoval na vysokej škole Wayne Community College, kde došlo k incidentu. Obeťou jeho streľby sa stal v pondelok dlhoročný zamestnanec školy a riaditeľ tamojšieho kopírovacieho centra Ron Lane, pre ktorého pracoval Stancil počas štúdia. Motív strelcovho konania nebol bezprostredne známy.
     

Celý areál Wayne Community College po pondelkovej krvavej streľbe uzavreli a študentov evakuovali, zatiaľ čo polícia pátrala po útočníkovi, ktorý z miesta ušiel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies