Virtuálna alternatíva klasickej kancelárie: Ako funguje?

NETKY.SK • 17 Január 2019, 09:00 • 2 min
Virtuálna alternatíva klasickej kancelárie: Ako funguje?

Keď sa rozhodujete vstúpiť do podnikateľského prostredia a prevádzkujete svoju možno aj menšiu firmu, zvažujete všetky dostupné možnosti a cesty k zjednodušeniu chodu, zníženiu nákladov a ušetreniu drahocenného času. Už ste počuli o virtuálnej kancelárii alebo sídle firmy? Výhody zriadenia tejto elektronickej alternatívy vás môžu prekvapiť.

slovakia

left justify in out

Príležitosť pohodlnejšieho podnikania

 

To, že ste sa rozhodli pre výber unikátnej virtuálnej kancelárie neznamená, že sa celé vaše podnikanie orientuje iba na internet a online priestor. V tomto prípade ide viac menej o sídlo spoločnosti, vďaka ktorému môžete podnikať z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku, pričom firma má svoju adresu na výhodnej a často lukratívnejšej adrese. Je to lepšie z pohľadu potenciálnych klientov a samozrejme aj obchodných partnerov.

 

Jednoduchšia cesta k výhodám, bez toho, aby ste obišli legislatívu

 

Ďalšia z vecí, ktoré objednávkou alebo prenájmom sídla firmy získate, je aj to, že si tým splníte svoje povinnosti k založeniu spoločnosti. Tá sa musí zapísať v prvom rade do obchodného registra a k tomu potrebujete spomínanú lokalitu. Ak nechcete uviesť svoju súkromnú adresu a nemáte na prenájom konkrétnej nehnuteľnosti v najbližšej lokalite, ktorú nakoniec ani nevyužijete, môžete vyskúšať túto službu.

 

  • poskytuje vám komfortný prístup;
  • zlepšenie služieb pre klientov prostredníctvom väčšej flexibility;
  • šetrenie nákladov;
  • rýchlejšieho spracovania a dostupnosti prijatej pošty;
  • zvýšenú profesionalitu;
  • príležitosť riadiť vaše podnikanie odkiaľkoľvek na svete.

Ak sa práve teraz rozhodujete založiť živnosť alebo s.r.o., zvážte kroky, ktoré vám niektoré procesy v tomto smere výrazne zjednodušia a uľahčia. Môže to byť aj obyčajný, no univerzálny prenájom sídla firmy, o ktorý je čoraz väčší záujem. My vám ho odporúčame!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies