CVIČÍME S VINCENTOM 6 – Hardcore, cvičebný masaker

NETKY.SK • 7 Máj 2022, 08:00 • 2 min
CVIČÍME S VINCENTOM 6 – Hardcore, cvičebný masaker

Máme tu jar, kedy sa väčšina z nás snaží schudnúť a rozhýbať sa. Preto sme pre vás pripravili sériu cvičení so šéftrénerom bratislavského Spartans klubu Vincentom Kolekom. Dnes končíme a nebude to veru prechádzka ružovou záhradou.

slovakia

left justify in out

 

 

V priebehu šiestich týždňov sme sa snažili uviesť do pohybu jednotlivé časti nášho tela a niekoľko skupín ľudí.  

 

Tých, ktorí nie sú fanúšikmi športu, ale základnú „údržbu“ tela treba robiť každý deň, aj tých, ktorí síce cvičia radi, ale nemajú čas behať do posilňovne. V tretej časti sme pridali cviky na tú vec, ktorá nám vytŕča a nemáme ju radi – brucho. Vo štvrtej sme sa zamerali na nohy, ktoré nás nosia celý život, a aby to dokázali aj naďalej, trochu sme im pomohli. Piatu časť sme venovali najdôležitejšej časti nášho tela, stredu tela, centru našej energie.

 

img

 

Ako vidíte, je toho dosť a keďže veríme, že sme vás zaujali, dnes sa ukáže, akí poctiví cvičenci ste boli. Lebo ak dáte tento masaker, môžete byť na seba naozaj pyšní, hlavne však zdraví, rozhýbaní, pružní, a to je to, čo všetci potrebujeme.

 

Súvisiaci článok: CVIČÍME S VINCENTOM 5 – Stred tela, centrum našej energie

 

Tak ako v predchádzajúcich častiach, aj tieto cviky môžete robiť v pohodlí domova, sami, prípadne s partnerom, deťmi alebo iným členom rodiny. Opakovanie cvikov je takisto nemenné – podľa toho, ako sa cítite, začnite s pol minútovými až minútovými opakovaniami. Základ je počúvať a sledovať Vincenta, aby ste robili všetky cviky správne a poctivo. A aby sme vás povzbudili a ukázali, že v tom nie ste sami, cvičebnú plochu sme ešte viac zaľudnili. Tak sa nadýchnite a poďte s nami!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies