Za žúrovanie poslali berlínsku políciu pred summitom G20, domov

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 06:36 • 2 min
Za žúrovanie poslali berlínsku políciu pred summitom G20, domov

BERLÍN - Skupinu berlínskych policajtov, ktorá pomáhala so zaisťovaním bezpečnosti pred budúcotýždňovým summitom skupiny krajín G20 v Hamburgu, poslali domov.

slovakia

left justify in out

Príčinou bolo to, že niektorí policajti údajne nadmerne flámovali v kasárňach, kde boli ubytovaní. Domov do nemeckej metropoly poslali vyše 220 policajných príslušníkov. Správanie menšej časti tejto skupiny totiž polícia v Hamburgu označila za "nemiestne a neprípustné".

 

Berlínske bulvárne noviny B.Z. informovali, že medzi údajnými výčinmi policajných príslušníkov bolo močenie na plot a takisto incident, keď policajtka oblečená v župane tancovala na stole so zbraňou v ruke.

 

Hovorca berlínskej polície Thomas Neuendorf označil dnes takéto správanie za "jednoducho trápne a zahanbujúce".

 

Berlínski policajti boli ubytovaní v kasárňach na severe Hamburgu. Podľa plánu ich mali vystriedať iní kolegovia z Berlína ešte pred summitom, ktorý sa bude konať 7.-8. júla.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies