Ktorý minister po prekonaní koronavírusu a zápalu pľúc už môže pracovať? Ako to zvláda?

NETKY.SK • 4 Január 2021, 14:24 • 2 min
Ktorý minister po prekonaní koronavírusu a zápalu pľúc už môže pracovať? Ako to zvláda?

Minister obrany Jaroslav Naď, ktorý sa pred Vianocami nakazil koronavírusom a bojoval aj so zápalom pľúc sa už vyliečil.

slovakia

left justify in out

Šéf rezorty obrany priznal, že zatiaľ má povolený len pozvoľna. „Som rád, že prvý pracovný deň v roku 2021 začínam už aj ja (opäť) pracovne, no v miernom tempe,“ poveďal s vďakou za pomoc všetkým.

 

 

„Mám sa už lepšie a úprimne som sa na návrat do práce tešil. Som však ďaleko od optimálnej kondície. Chce to ešte čas,“ vysvetlil Naď.

 

Práve v pondelok absolvoval lekársku kontrolu. „Veľmi si vážim, že mi lekári dovolili fyzicky prísť do práce aspoň na pár hodín. Na začiatok si ešte určite dám pomalšie tempo, preto prosím tých, s ktorými komunikujem o osobnom stretnutí, aby mali trpezlivosť,“ povedal s tým, že ešte potrebuje veľa pomoci.

 

Napokon nominant OĽaNO poslal aj odkaz pre pochybovačov, že COVID-19 je veľmi nepríjemný. „Mal som 14 dní v kuse vysokú teplotu, obojstranný zápal pľúc ma trápi aj teraz, rovnako ako bolesti a aj slabosť,“ uzavrel s prosbou, aby sme sa navzájom chránili. Rúška i dezinfekčné gély si zoženiete aj na shop.netky.sk

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies