Za lúpež hrozí 19-ročnému Dávidovi 12 rokov za mrežami

NETKY.SK • 15 August 2014, 11:25 • 2 min
Za lúpež hrozí 19-ročnému Dávidovi 12 rokov za mrežami

PREŠOV - Popradský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže 19-ročného Dávida zo Spišskej Novej Vsi, hrozí mu 12 rokov za mrežami.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, obvinený koncom júna pred polnocou vošiel v tmavom oblečení do baru na Dostojevského ulici v Poprade. Vo vnútri pri bare namieril pištoľou na barmanku, povedal, že ide o prepad a žiadal od nej peniaze. Tá mu dala 1 500 eur, s ktorými v momente z baru ušiel.

 

Dávida v stredu 13. augusta polícia zatkla a po vykonaní procesných úkonov umiestnila do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ následne spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.

 

Prípad popradská polícia postúpila na Okresné riaditeľstvo PZ v Spišskej Novej Vsi na spoločné konanie, obvinený totiž spáchal v tejto oblasti aj iné skutky. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies