WTA Stanford: Cibulková nestačila na Muguruzovú-Blancovú

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 07:57 • 2 min
WTA Stanford: Cibulková nestačila na Muguruzovú-Blancovú

STANFORD - Slovenská tenistka Dominika Cibulková prehrala v utorkovom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Bank of the West Classic v americkom Stanforde v Kalifornii so Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou za 117 minút 2:6, 6:4, 2:6.

slovakia

left justify in out

Šiestej nasadenej Bratislavčanke, ktorej patrí v renkingu 12. miesto, nevyšiel proti 20-ročnej Muguruzovej-Blancovej (28.) reparát za prehru dvakrát 4:6 z minuloročného štvrťfinále na tráve v holandskom Hertogenboschi.

 

Cibulková v prvom dejstve stratila hneď prvé dva servisy a mladšia súperka už set dotiahla do víťazného konca. V druhom sa Španielka dostala na priebežných 3:1, no potom prehrala štyri hry za sebou. Slovenka síce vzápätí nezvládla úlohu podávajúcej hráčky, no rebrejkom si vynútila tretí set. V ňom ešte trikrát prišla o servis a Muguruzová-Blancová cez druhý mečbal postúpila ďalej. Cibulková v celom súboji až osemkrát stratila svoje podanie, pri ktorom získala len päť hier. 

Výsledok utorkového stretnutia 1. kola na tenisovom turnaji WTA v americkom Stanforde (dotácia 710 000 USD, tvrdý povrch): 
Dvojhra - 1. kolo: 
Garbine Muguruzová-Blancová (Šp.) - Dominika Cibulková (SR-6) 6:2, 4:6, 6:2 za 117 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies