WTA Indian Wells: Rybáriková prehrala v 3. kole dvojhry s Jankovičovou

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 07:34 • 2 min
WTA Indian Wells: Rybáriková prehrala v 3. kole dvojhry s Jankovičovou

NDIAN WELLS - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v 3. kole dvojhry na turnaji WTA v kalifornskom Indian Wells.

slovakia

left justify in out

IZverenka trénera Petra Hubera prehrala ako nasadená tridsaťjednotka so sedmičkou "pavúka" Srbkou Jelenou Jankovičovou za 79 minút v dvoch setoch 3:6 a 2:6. Rybáriková ani v treťom vzájomnom dueli nenašla recept na bývalú svetovú jednotku, ktorá v osemfinále narazí na desiatu nasadenú Dánku Caroline Wozniacku.

      

Rybárikovej nevyšiel úvod zápasu s Jankovičovou, keď v druhom geme stratila svoj servis a Srbka si po potvrdení brejku vybudovala náskok 3:0. Slovenka síce v ďalších minútach znížila na 2:3, no záver setu patril Jankovičovej. V druhom dejstve dokázala slovenská trojka držať so súperkou krok iba do stavu 2:2. Rybáriková si z Indian Wells odnáša prémiu 26.000 USD a 65 bodov do svetového rebríčka WTA. Posledným slovenským želiezkom zostala Dominika Cibulková, finalistka Australian Open nastúpi v 3. kole v noci na utorok SEČ proti ruskej ľaváčke Jekaterine Makarovovej.
      
Dvojhra - 3. kolo:
Jelena Jankovičová (7-Srb.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (31-SR) 6:3, 6:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies