Matovič si ráno umyl vlasy šampónom pre mačiaka. Pochválil sa na Facebooku

NETKY.SK • 18 Máj 2021, 13:14 • 2 min
Matovič si ráno umyl vlasy šampónom pre mačiaka. Pochválil sa na Facebooku

Minister financií Igor Matovič sa na sociálnych sieťam venuje zaujímavým problémom z bežného života.

slovakia

left justify in out

Igor Matovič po štvordňovej odmlke na Facebooku zverejnil status, v ktorom sa fanúšikom  posťažoval, že si vlasy ráno omylom umyl šampónom pre mačky. „Penil ako divý a fajnovo voňal ... a keď som si penu zmýval prúdom vody, zrazu sa na mňa z obalu šampónu usmievala krásna mačička ... hmm, tak som sa teda dnes nevedomky ozmýval šampónom nášho Mačiaka na lepšie rozčesávanie srsti,“  napísal  bývalý predseda vlády a súčasný minister financií. Verným voličom sa status šéfa OĽaNO páči, vraj ich rozveselil svojou prirodzenosťou.

 

Čerstvý minister financií  príspevok pridáva v čase, keď mala byť otvorená schôdza parlamentu, aby poslanci prerokovali jeho návrh na navýšenie výdavkov v štátnom rozpočte o 3,5 miliardy eur. V pondelok na koaličnej rade sa však Matovič so sulíkovcami nedohodol a Národná rada teda zasadne až o týždeň.  Igor Matovič sa na Facebooku k pracovným veciam s výnimkou cesty do Pittsburghu dlhodobo nevyjadruje. 

 

Tému svojich vlasov Igor Matovič už v minulosti na Facebooku otvoril. Deň pred odletom na pracovnú cestu do Francúzska ho údajne ostrihali dcéry, pretože kaderníctva boli v tom čase zatvorené. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies