WTA Brisbane: Cibulková prehrala vo štvrťfinále s Cornetovou

NETKY.SK • 5 Január 2017, 08:00 • 2 min
WTA Brisbane: Cibulková prehrala vo štvrťfinále s Cornetovou

BRISBANE - Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v austrálskom Brisbane.

slovakia

left justify in out

Ako nasadená dvojka prehrala s Francúzkou Alize Cornetovou 3:6, 5:7. V prvom sete doplatila na nepremenené brejkbaly. V druhom dejstve vyrovnala z 2:5 na 5:5, no koncovka patrila Cornetovej, ktorá upravila vzájomnú bilanciu s aktuálnou svetovou päťkou na 3:5. Cibulková v metropole štátu Queensland vyrovnala svoje doterajšie maximum.

 

Francúzka bola po triumfe nad vlaňajšou víťazkou MS WTA Tour v Singapure nadšená. "Som veľmi, veľmi šťastná. Je to pre mňa začiatok roka ako hrom! Postúpiť do semifinále na úvodnom turnaji sezóny, to vôbec nie je zlé. Ak chcete zdolať takú výbornú hráčku akou je Dominika, musíte podať výborný výkon. Je to obrovská bojovníčka, ktorá sa nevzdáva za žiadneho stavu a udiera do loptičiek s veľkou razanciou," citovala slová Cornetovej oficiálna stránka WTA.

 

dvojhra - štvrťfinále:

Alize Cornetová (Fr.) - Dominika CIBULKOVÁ (2-SR) 6:3, 7:5

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies