PL: Nespokojný Digne opúšťa potápajúci sa Everton a obliekne si dres zlepšujúcej sa Aston Villy

NETKY.SK • 13 Január 2022, 11:27 • 2 min
PL: Nespokojný Digne opúšťa potápajúci sa Everton a obliekne si dres zlepšujúcej sa Aston Villy

ANGLICKO – Aston Villa hlási podpis ďalšej hviezdy. Po Coutinhovi sa do Villa Parku sťahuje francúzsky obranca Lucas Digne. Newcastle podpísal ďalšieho hráča, posilniť útok prichádza veterán PL Chris Wood.

slovakia

left justify in out

Villa mieri vysoko!

 

Dlhodobo bolo známe, že vedenie Aston Villy má finančné prostriedky na podpis lukratívnych hráčov. V zimnom prestupovom období sa vedenia Villy rozhodlo poriadne investovať a po najzvučnejšej posile za posledných 20 rokov prichádza jeden z najlepších krajných obrancov Premier League

 

Francúzsky ľavý obranca Lucas Digne sa počas celej sezóny trápil a jednoducho nebol spokojný s prácou manažéra karameliek Rafu Benitéza a jeho žiadosť o prestup bola týmto momentom oficiálne splnená. Digne sa do Evertonu dostal z FC Barcelony, kde nikdy nedostal dostatočný priestor. No počas svojho pôsobenia v Evertone ukázal svoje silné stránky a jednoznačne patril medzi najlepších krajných obrancov najnabitejšej ligy sveta. Prestupová čiastka sa pohybuje niekde okolo 25 miliónov libier a Villa jednoznačne hlási svoj útok na pohárovú Európu. 

 

 

Newcastle začal svoju novú éru angažovaním anglického legionára Kierana Trippiera, anglický reprezentant prestúpil do Newcastlu z madriského Atletica a fanúšikovia mali konečne dôvod oslavovať poriadnu posilu. Tentokrát Newcastle lovil v domácej lige a bolo jasné, že potrebuje podpísať nejakého útočníka, najlepšie so skúsenosťami, v PL. Tak sa nové vedenia Newcastlu rozhodlo podpísať ostrieľaného veterána Chrisa Wooda z Burnley. Wood odohral za Burnley 169 zápasov a nastrieľal 53 gólov. Po zranení nešťastného Wilsona bude práve Wood voľbou číslo 1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies