Wimbledon: Azarenková a Gulbis majú témy, ktoré nie sú pre verejnosť

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 15:27 • 2 min
Wimbledon: Azarenková a Gulbis majú témy, ktoré nie sú pre verejnosť

LONDÝN - Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková a Lotyš Ernests Gulbis boli počas grandslamového Wimbledonu v Londýne na spoločnej večeri, ktorá mala pokračovanie v súkromí.

slovakia

left justify in out

"Nepovedala vám, ako som ju vyklepal v stolnom tenise? Celý čas sa vyťahovala, aká je v pingpongu dobrá, tak som jej potom ukázal, kto je pravým šampiónom," popýšil sa Gulbis na tlačovej besede po svojej stredajšej prehre v 2. kole na tráve v britskej metropole s Ukrajincom Sergijom Stachovským. Na doplňujúcu otázku, či sa súboj udial hneď v predmetný večer, uviedol: "Áno. Ona má stôl u seba doma. Poznáme sa s Vikou už dlho. Je to naozaj dobrá kamarátka. Porozprávala mi aj o tom, ako ju chytilo maľovanie. Bolo to veľmi zaujímavé, hoci sme sa tejto záležitosti nevenovali v debate nejako dlho. Máme oveľa viac zaujímavejších tém na preberanie, ale to nie je pre médiá." 

 

Dvadsaťštyriročnú Azarenkovú po rozchode s Ukrajincom Sergejom Bubkom ml. v ostatných dvoch rokoch spájali s americkým rapperom Stefanom "RedFoo" Gordym. Tridsaťosemročný spevák však nedávno pre Daily Telegraph priznal, že dvojica si dala pauzu na dobu neurčitú. Rekonvalescentka po zranení ľavej nohy Azarenková v stredu v 2. kole medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka 2014 prehrala so Srbkou Bojanou Jovanovskou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies