VIDEO: Nová bondovka má za sebou veľkolepú premiéru. Prišla aj kráľovská rodina

NETKY.SK • 29 September 2021, 07:00 • 2 min
VIDEO: Nová bondovka má za sebou veľkolepú premiéru. Prišla aj kráľovská rodina

BRATISLAVA - Film Nie je čas zomrieť je posledným, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavil Daniel Craig. Producenti snímky zatiaľ nevedia, kto bude ďalším Jamesom Bondom.

slovakia

left justify in out

V londýnskej Royal Albert Hall sa v utorok večer konala svetová premiéra novej bondovky s názvom Nie je čas zomrieť. Na podujatí bol neprehliadnuteľný predstaviteľ hlavnej postavy Daniel Craig, ktorý si na seba vzal ružové sako. Pre BBC Radio 5 Live povedal, že James Bond je nesmierne dôležitý pre kinematografiu a históriu. "Toto bremeno bolo nejaký čas na mojich ramenách. Som však neskutočne šťastný," povedal 53-ročný herec. 

 

 

Do Londýna prišli tiež jeho kolegovia a kolegyne Rami Malek, Léa Seydoux, Naomie Harris, Lashana Lynch či Ana de Armas. Nechýbali ani režisér Cary Joji Fukunaga či speváčka Billie Eilish, ktorá pre film nahrala skladbu No Time To Die. "Naozaj verím, že snímka opäť priláka ľudí do kín a budú sa cítiť v pohode, pretože toto je skutočne výnimočný film," povedala Naomie Harris.

 

Na veľkoleposti premiéri pridala prítomnosť členov kráľovskej rodiny, ktorú zastupovali princ Charles s manželkou Camillou a princ William s manželkou Catherine. Stretli sa aj s hereckým obsadením. 

 

 

 

 

Pre Daniela Craiga je to posledný film, v ktorom stvárnil agenta 007. Predtým tak urobil v tituloch Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Producentské duo Barbara Broccoli a Michael G Wilson zatiaľ nevedia, kto bude ďalším predstaviteľom legendárnej postavy. "Ešte o tom vôbec nepremýšľame. Chceme, aby si to Daniel užil. Na budúci rok začneme premýšľať o budúcnosti," uviedli. 

 

V poradí 25. bondovka sa dostane do slovenských kín 30. septembra. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies