Martina Čepčeka dnes definitívne vylúčili z poslaneckého klubu vládneho hnutia OĽaNO

NETKY.SK • 25 Júl 2021, 14:31 • 2 min
Martina Čepčeka dnes definitívne vylúčili z poslaneckého klubu vládneho hnutia OĽaNO

BRATISLAVA - Poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Martina Čepčeka dnes definitívne vylúčili z poslaneckého klubu vládneho hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca hnutia Matúš Bystriansky. Dôvodom vylúčenia bolo pretrvávajúce nerešpektovanie pravidiel koaličnej zmluvy a hlasovanie za opozičné návrhy zákonov, ktoré boli v rozpore s programovým vyhlásením vlády a hodnotami koalície.

 

img

 

Súvisiaci článok: Poslanca Martina Čepčeka vylúčia z klubu OĽaNO. Dôvodom je, že hlasoval za zákony z dielne ĽSNS

„Počas troch riadnych schôdzí NR SR, keď bol Martin Čepček dočasne vylúčený zo zasadnutí poslaneckého klubu, nepreukázal žiadnu ochotu obnoviť spoluprácu založenú na vzájomnej diskusii, tolerancii a dôvere s ostatnými členmi klubu. Naopak, aktívne spolupracoval s poslancami fašistickej strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko, čím definitívne potvrdil, že jeho videnie sveta nie je v súlade s hodnotami hnutia,“ vysvetlil Bystriansky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies