Dievčatko, ktoré vyhralo bežecké preteky v balerínach zožalo ďalší úspech

NETKY.SK • 21 Jún 2021, 14:32 • 2 min
Dievčatko, ktoré vyhralo bežecké preteky v balerínach zožalo ďalší úspech

Dievčatko Annamária, ktoré vyhralo preteky v balerínkach už dnes behá v normálmych teniskách a celkom úspešne! Od jej víťazného behu v balerínach ubehlo pár rokov, no jej nadšenie pretrvalo dodnes.

slovakia

left justify in out

Mama dievčatka o dcérinom talente pred pár rokmi ani netušila. Celým Slovenskom sa však vtedy začala šíriť fotografia Annamárie.

 

img

 

Všade sa šírili titulky typu "Dievčatko z osady vyhralo bežecké preteky" no najiac ľudí upútal fakt, že malá bežkyňa mala namiesto bežeckých tenisiek obuté balerínky.

 

img

 

Annamária vytrvala a behá dodnes. V nedeľu 20. júna vyhrala v Košiciach Majstrovstvá Slovenska dorastencov a dorasteniek v behu na 1 500 metrov. Centrum voľného času CVrČek bežkyni zabezpečilo trénera, vychovávateľa a sponzora, ktorý jej kúpil prvú bežeckú obuv.

 

 

Gratuloval jej aj europoslanec Michal Šimečka. „Obrovská gratulácia Annamárii, jej rodičom, trénerovi a všetkým ľuďom na Slovensku, ktorých sa jej príbeh dotkol a v uplynulých rokoch stáli pri nej, aby mohla makať na svojich snoch. Niekedy stačí málo, vľúdne slovo, dôvera a aspoň o kúsok lepšie podmienky, aby sa diali veľké veci,“ napísal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies