Willian zavrel otcovi ústa, stále ho obdivuje

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 11:30 • 2 min
Willian zavrel otcovi ústa, stále ho obdivuje

TERESÓPOLIS - Stredopoliar Willian musel skrotiť svojho otca, ktorý v médiách žiadal pre syna miesto v základnej zostave Brazílie na futbalových majstrovstvách sveta.

slovakia

left justify in out

Hráč FC Chelsea doteraz dostal na turnaji šancu len ako náhradník v druhých polčasoch zápasov s Mexikom a Kamerunom. Kibicovanie Severina da Silvu do práce trénera Luiza Felipeho Scolariho ho dostalo v tíme do nepríjemnej situácie.

 

"Už som to s ním prebral, požiadal som ho, aby odteraz radšej držal jazyk za zubami. Otec je vášnivý a niekedy povie, čo nemá," povedal s úsmevom na tvári 25-ročný Willian a na ospravedlnenie dodal: "Otec si váži všetkých mojich spoluhráčov aj trénera Felipaa. Nie je na tom nič zvláštne, že chce, aby jeho syn hral. Stále ho obdivujem, je mojím idolom, pretože ma vždy podporoval. Iba vďaka nemu som tu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies