VIDEO: V klipe spomínajú na Demitru a účinkujú v ňom "zlatí chlapci"! Na svete je nová hokejová hymna

NETKY.SK • 10 Máj 2019, 14:19 • 2 min
VIDEO: V klipe spomínajú na Demitru a účinkujú v ňom "zlatí chlapci"! Na svete je nová hokejová hymna

BRATISLAVA – Hokejový ošiaľ na Slovensku pomaly, ale istotne graduje a vďaka svetovému šampionátu sa zmobilizovali nielen fanúšikovia po celom Slovensku, ale aj hudobníci. Po chytľavom songu o maskotovi Macejkovi, je na svete nová hokejová hymna majstrovstiev sveta od kapely Iconito. Zaspomínajú si v ňom aj na našu legendu Pavla Demitru.

slovakia

left justify in out

Splnili si svoj sen

Mladej skupine z východu sa podaril doslova husársky kúsok, ktorým si splnili zároveň svoj veľký sen. Do klipu k novej skladbe ''Poďme Spolu Vpred'' si pozvali okrem súčasných reprezentantov aj naše hokejové legendy. V klipe uvidíte  Richarda Lintnera, Róberta Petrovického, Jozefa Stümpela, Richarda Zedníka, Rastislava Pavlikovského, Michala Handzuša a aj duo brankárov Jána Lašáka a Rastislava Staňu. V krátkej sekvencii sa v klipe objaví aj spomineka na Pavla Demitru. 

 

Chalani z Iconita v novinke spievajú, že ‘'Kým si my sami nebudeme stáť v ceste, niet pre nás prekážok’' a vyzývajú všetkých, aby našim hokejistom fandili aj bez ohľadu na výsledky.

 

 

Už dávnejšie v minulosti mala kapela Iconito možnosť vytvoriť športové hymny a to najmä pre domáce kluby z Michaloviec, Čerešničkou na torte však pre nás stále bolo vytvoriť pieseň, venovanú našej hokejovej reprezentácii. S hokejom sme pochopiteľne ako iní hrdí Slováci hokejovej republiky vyrastali.

 

Hlavným odkazom piesne je pochopiteľne súdržnosť v zmysle textu - ktorý sa objaví na záver: "Kým si my sami nebudeme stáť v ceste, niet pre nás prekážok.’' Preto netreba nikdy nič ani nikoho zatracovať. Mnoho ľudí nášmu teamu neverí, no najdôležitejšie je to aby verili oni sami v seba. Treba fandiť stále, bez ohľadu na výsledky a treba veriť", vysvetľuje s úsmevom líder kapely ICONITO Kristián Dufinec.

 

Pieseň ''Poďme Spolu Vpred'' zahrá kapela na koncertnom turné v rámci Majstrovstiev sveta v hokeji po celom Slovensku!

 

ICONITO ‘'Poďme Spolu Vpred’' TOUR 2019

 

10.5.2019 Košice Amfiteáter
12.5.2019 Banská Bystrica Fan Zóna

18.5.2019 Nitra Fan Zóna

18.5.2019 Martin Fan Zóna

20.5.2019 Trenčín Fan Zóna

25.5.2019 Poprad Fan Zóna




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies