Neznámy páchateľ poškodil v Prešove parkovací systém i platobnú stanicu

NETKY.SK • 27 Marec 2023, 12:15 • 2 min
Neznámy páchateľ poškodil v Prešove parkovací systém i platobnú stanicu

PREŠOV - Polícia v Prešove zaznamenala počas uplynulého víkendu (25. - 26. 3.) dva prípady trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci. Išlo o vykradnutie dvoch parkovacích zariadení. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

"K prvému prípadu došlo v období od soboty do nedele na parkovisku na ulici Levočskej v Prešove. Neznámy páchateľ poškodil automatický parkovací systém a z pokladnice, kde sa vkladajú bankovky, ukradol finančnú hotovosť. Poškodená spoločnosť celkovú škodu krádežou i poškodením tohto zariadenia doposiaľ nevyčíslila," uviedla Ligdayová.

 

K druhému prípadu došlo v nedeľu krátko po obede na ulici Hurbanistov v Prešove. "Páchateľ sa vlámal do platobnej stanice a ukradol finančnú hotovosť. Škoda krádežou peňazí vznikla vo výške 1500 eur a škoda poškodením samotného zariadenia bola spoločnosťou vyčíslená na 3000 eur," dodala Ligdayová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona