Wilfrieda Bonyho chcú Manchester United i AS Rím

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 15:47 • 2 min
Wilfrieda Bonyho chcú Manchester United i AS Rím

SWANSEA - O služby reprezentanta Pobrežia Slonoviny Wilfrieda Bonyho, ktorý pôsobí v anglickom prvoligovom tíme Swansea City, majú záujem Manchester United i AS Rím.

slovakia

left justify in out

Fyzicky veľmi dobre disponovaný Afričan prišiel do waleského klubu vlani v lete z holandského Vitesse Arnhem, predtým si urobil dobré meno v Sparte Praha.

 

Dvadsaťpäťročný útočník dal v tejto sezóne 11 gólov v 29 ligových zápasoch, čo je na nováčika veľmi slušná bilancia. Do Swansea prestúpil za nezverejnenú rekordnú sumu v histórii klubu. Odhaduje sa, že vedenie Walesanov zaplatilo za jeho služby 12 miliónov britských libier. Bony podpísal zmluvu na štyri roky, ale možno už po prvej sezóne na Liberty Stadium zmení pôsobisko. 

 

"Popredné kluby sa vždy zaujímajú o útočníkov, ktorí dávajú góly. Do vypršania platnosti kontraktu so Swansea mi zostávajú vyše tri roky. Do konca sezóny absolvujeme ešte štyri ligové stretnutia a potom ma čakajú ešte majstrovstvá sveta v Brazílii. Uvidíme, čo sa stane potom," povedal pre britské médiá Wilfried Bony, ktorý s krajanom Didierom Drogbom tvoria na reprezentačnej úrovni extrémne nebezpečnú útočnú dvojicu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies