Neymar je podozrivý zo sexuálneho napadnutia

NETKY.SK • 2 Jún 2019, 09:41 • 2 min
Neymar je podozrivý zo sexuálneho napadnutia

PARÍŽ - Brazílsky futbalista Neymar čelí podozreniu zo sexuálneho útoku na ženu. Útočník Paríža St. Germain sa mal dopustiť násilia v hoteli v metropole Francúzska. Obeť vzniesla obvinenie na polícii v Sao Paule. Informovala o tom BBC.

slovakia

left justify in out

Žena z Brazílie, ktorej meno nezverejnili, sa skontaktovala s Neymarom prostredníctvom instagramu. Podľa policajnej správy sa obe strany dohodli na stretnutí, hráč dokonca zaplatil žene letenku do Paríža a rezervoval hotel. Ona však vo výpovedi uviedla, že Neymar za ňou prišiel zjavne opitý, po krátkom rozhovore začal byť agresívny a násilím ju donútil k pohlavnému styku.

 

obrazok

 

V policajnej správe sa uvádza, že žena sa po dvoch dňoch vrátila do Brazílie, incident neoznámila francúzskym úradom, pretože utrpela emocionálny šok a mala v cudzej krajine strach.

 

Samotný futbalista nekomentoval incident, jeho otec Neymar dos Santos pre brazílsku televíziu TV Band uviedol, že išlo o očividnú pascu: "Ak má verejnosť pochybnosti a pravda sa neodhalí včas, nakopí sa to ako snehová guľa. Ak budeme musieť zverejniť komunikáciu medzi Neymarom a tou osobou, spravíme to."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies