Voráček o NHL: Nemyslim, že sa aktuálna sezóna bude dohrávať

NETKY.SK • 25 Apríl 2020, 12:17 • 2 min
Voráček o NHL: Nemyslim, že sa aktuálna sezóna bude dohrávať

PRAHA - Podľa českého hokejistu Jakuba Voráčka sa prerušená sezóna zámorskej NHL už nedohrá. Útočník a jedna z najväčších hviezd a opora Philadelphie Flyers si nevie predstaviť, že by tímy dokončili ročník v lete po vynútenej trojmesačnej pauze.

slovakia

left justify in out

Nevie si to predstaviť

Tridsaťročný krídelník si momentálne užíva voľno, ale je pripravený kedykoľvek opäť začať s tréningom. "Myslím si, že sa sezóna nedohrá. Je to môj názor, môžem sa mýliť. Hovorí sa o tom, že ju chcú dohrať v lete, ale neviem si predstaviť, že všetky tímy budú sezónu dohrávať po trojmesačnej pauze," vyjadril sa český hokejista. 

 

img

 

Zvyšok sezóny v pár mestách 

Ako však pokračoval na druhej strane dúfa, že ak by sa pokračovalo, tak by sa hralo normálne vo Philadelphii, v Chicagu a na štadiónoch plných ľudí. "To je moje želanie," prezradil. Vedenie NHL momentálne hľadá možnosti ako dohrať sezónu. V hre je aj možnoť, že by sa celý zvyšok odohral v troch či štyroch mestách. Táto možnosť sa Voráčkovi príliš nepáči.

 

img

 

Času an prípravu je dosť

Útočník Philadelphie sa vrátil do rodnej krajiny v polovici marca. "Myslím, že sa nezačne hrať skôr ako v júni či júli. Takže teraz relaxujem a keby sa to začalo hýbať k lepšiemu, mal by som osem týždňov času na prípravu. Teraz je to pre mňa normálna letná prestávka, len o dva tri mesiace skôr," povedal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies