Niekdajšieho šampióna v boxe obvinili z prechovávania marihuany

NETKY.SK • 16 Jún 2017, 12:17 • 2 min
Niekdajšieho šampióna v boxe obvinili z prechovávania marihuany

Montgomery - Americký boxer ťažkej váhy Deontay Wilder, bronzový medailista z olympijských hier 2008, bol v stredu obvinený z držby marihuany. Jeho právnik povedal, že látka, ktorá sa našla v aute športovca, mu nepatrila.

slovakia

left justify in out

Polícia v Tuscaloose v štáte Alabama vo vyhlásení uviedla, že Wildera zatkla v stredu popoludní po tom, ako objavila marihuanu v jeho Cadillacu Escalade. Pôvodne ho zastavila z dôvodu porušenia technických predpisov súvisiacich s farbou okenného skla. Policajti prehľadali auto po tom, ako sa v ňom šíril zápach, a vo vozidle našli malé množstvo marihuany.

Tridsaťjedenročného Wildera obvinili z prečinu druhého stupňa držby marihuany a prepustili po zaplatení kaucie 1000 amerických dolárov. Jeho advokát Paul Patterson povedal agentúre Associated Press, že droga mu nepatrila. Uviedol, že boxer sa vrátil z výjazdu mimo mesta, počas ktorého riadil iné vozidlo a potom presadol do Escalady. Wilder má viacero priateľov, ktorí mali prístup k tomuto vozidlu v čase, keď bol preč.

"Je zlomený z toho, čo sa stalo, ale ubezpečil, že bude bojovať a očistí si meno," povedal Patterson. Wilder je držiteľ bronzovej medaily z OH 2008 v Pekingu a profesionálny majster sveta v ťažkej váhe organizácie WBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies