Weiss nehral proti Benfice, lebo sa necítil dobre

NETKY.SK • 6 November 2013, 11:37 • 2 min
Weiss nehral proti Benfice, lebo sa necítil dobre

ATÉNY - Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss nezasiahol do utorňajšieho zápasu Olympiakosu Pireus proti Benfice Lisabon v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Dôvodom nie je zranenie ani disciplinárny trest, ale nevyhovujúci zdravotný stav 23-ročného šikovného krídelníka. "Necítil som sa najlepšie. Žiaľ, nie som pripravený nastúpiť," povedal v deň stretnutia pre grécke médiá bratislavský rodák a doplnil: "Dúfam, že to bude iný duel ako pred dvoma týždňami v Portugalsku, keď súboj poznačil hustý lejak. Verím, že s pomocou našich fanúšikov zdoláme Benficu. Je to pre nás zápas roka, ak chceme postúpiť do ďalšej fázy, mali by sme ho zvládnuť."

Želanie technicky vynikajúco disponovaného stredopoliara sa vyplnilo, keďže Olympiakos vyhral 1:0 zásluhou gólu Kostasa Manolasa a v C-skupine mu dve kolá pred koncom patrí druhá pozícia so sedembodovým ziskom. Vedúci Paríž Saint-Germain nazbieral desať bodov a tretia Benfica ich má na konte štyri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies