Weiss je po operácii pruhu, zimnú prípravu by však nemal vynechať

NETKY.SK • 6 December 2020, 16:44 • 2 min
Weiss je po operácii pruhu, zimnú prípravu by však nemal vynechať

BRATISLAVA - V novembri sa mal futbalista Vladimír Weiss ml. vrátiť do slovenskej reprezentácie. V nominácii nového trénera Štefana Tarkoviča aj na zraze reprezentácie sa síce objavil, ale na trávnik v boji o majstrovstvá Európy proti Severnému Írsku ho nepustilo svalové zranenie.

slovakia

left justify in out

Úspešná operácia 

 

 

Napokon to vyústilo až do operácie športového pruhu, ktorú účastník MS 2010 aj ME 2016 absolvoval počas tohto týždňa. Krídelník Slovana Bratislava hlási, že je pripravený vrátiť sa v plnej sile na štart zimnej prípravy.

 


"Rovnakú operáciu som podstúpil aj v marci...hlavný problém sme odstránili, no vznikol jeden menší. Pár mesiacov po operácii ma začala pobolievať druhá strana tela...Vedel som, že v zime to budem musieť riešiť a zoperovať. Chcel som však pomôcť chalanom na ihrisku a nechať si operáciu na zimnú prestávku," povedal Vladimír Weiss, cituje ho oficiálny web ŠK Slovan Bratislava.

 

Konzultoval to s lekármi 

Weiss vynechá zostávajúce dva jesenné duely Fortuna ligy, no bude pripravený naskočiť do zimnej prípravy. "Mám tri dni po operácii a cítim sa dobre. Samozrejme, chvíľu potrvá, kým budem úplne fit...Po porade s lekárskym tímom na Slovane sme sa rozhodli, že najlepšie bude podstúpiť operáciu čo najskôr, aby som od januára mohol naskočiť do zimnej prípravy," vyjadril sa 31-ročný futbalista.

 


Na ďalšie štarty v klube či prípadne národnom tíme si počká až do jari. "Bolo to veľmi ťažké. Začínalo sa mi dariť, prišla pozvánka do reprezentácie, no potom sa dostavilo svalové zranenie," pokračoval. O športovom pruhu Weiss vedel, ale ten by podľa neho mohol počkať do zimy.

 

Jesenná časť je už zrejme stratená 

Podľa vlastných slov si už slovenský reprezentant v jeseni (jesenná časť Fortuna ligy) s určitosťou nezahrá. "Veľmi ma to mrzelo, že som nemohol pomôcť reprezentácii ani Slovanu. Dôležité, je, že sme problém vyriešili, aby som mohol naskočiť do prípravy," uzavrel Vladimír Weiss ml. na webe skslovan.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies