Technická univerzita vo Zvolene plánuje obnoviť ubytovanie v študentskom domove

NETKY.SK • 2 Júl 2023, 14:00 • 2 min
Technická univerzita vo Zvolene plánuje obnoviť ubytovanie v študentskom domove

ZVOLEN - Technická univerzita vo Zvolene plánuje obnoviť ubytovanie v Študentskom domove Ľudovíta Štúra

slovakia

left justify in out

Technická univerzita vo Zvolene plánuje obnoviť ubytovanie v Študentskom domove Ľudovíta Štúra (ŠDĽŠ). Pre túto rekonštrukciu tak obstaráva projektovú dokumentáciu. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že celková predpokladaná hodnota zákazky je 33.300 eur bez DPH. Ako približuje, týka sa to vnútorných priestorov ubytovacích kapacít ŠDĽŠ v bloku C na Študentskej ulici.


Vypracovanie projektovej dokumentácie má byť podľa oznámenia v rozsahu pre stavebné povolenie. Modernizácia bloku má byť taká, aby zodpovedala súčasným štandardom ubytovania. V súvislosti s projektovou dokumentáciou plánuje univerzita podať žiadosť o podporu v rámci Plánu obnovy a odolnosti SR. Oznámenie uvádza, že záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 14. júla. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
TASR / Marek Nemček Foto: Technická univerzita vo Zvolene, Študentský domov a jedáleň - Technická univerzita vo Zvolene
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies