REPORTÁŽ Miss a Mister Slovensko sa prvýkrát stretli na spoločnom fotení. Pozrite sa, či si padli do oka!

NETKY.SK • 19 Jún 2022, 18:00 • 2 min
REPORTÁŽ Miss a Mister Slovensko sa prvýkrát stretli na spoločnom fotení. Pozrite sa, či si padli do oka!

Historicky prvé oficiálne fotenie delegátov súťaží Miss Slovensko a Mister Slovenskej republiky sa uskutočnilo v priestoroch Lombardi Fashion House a nechýbal pri ňom ani Jozef Oklamčák. Pozrite si exkluzívne rozhovory s Miss aj Mistrom Slovensko!

slovakia

left justify in out

 

 

Slovensko má na svetových súťažiach krásy v Poľsku dve želiezka v ohni. Jana Vozárová, II.Vicemiss Slovensko 2021 – Miss Supranational Slovakia 2022 a Michal Hlinka Mister Slovenskej republiky – Mister Supranational Slovakia 2022  podpísali zmluvy o delegovaní na svetové súťaže s majiteľom licencií Jozefom Oklamčákom.

 

img

 

„Dnešné spoločné fotenie bolo štartom úspechu našich dvoch delegátov. Veríme, že sa z toho stane tradícia. Každý z nich sa na súťaž pripravuje individuálne. Základ je vypracovať si postavu a naučiť sa pekne chodiť po móle. Ja som sa na mnohých súťažiach zúčastnil aj ako porotca a člen poroty. Tentoraz sa chystám na obe súťaže s našimi delegátmi,“ prezradil Jozef Oklamčák.

 

img

 

Medzinárodné súťaže Miss Supranational 2022 a Mister Supranational 2022 už predstavujú delegátov z rôznych krajín sveta.  Na prelome mesiacov jún a júl sa stretnú v malebnom meste Nowy Sącz v Poľsku a zabojujú o 13.-ty titul Miss Supranational a 6.-ty titul Mister Supranational prestížnych súťaží, ktoré patria do pätice Grand Slamových súťaží krásy. Počas finálových šou 15. a 16. júla odovzdajú svojim nástupcom Miss & Mister Supranational 2022 kraľovanie víťazi z roku 2021 Chanique Rabe z Namíbie a Varo Vargas z Peru.

 

 

„Obom víťazom našich národných súťaží prajem veľa šťastia a verím, že majú veľkú šancu uspieť vo svetových súťažiach,“ zaželal riaditeľ projektu Miss Slovensko Michael Kováčik.

 

img

 

 

Slovensko bude na súťaži zastupovať 21-ročná Jana Vozárová z Púchova, ktorá študuje na Strojníckej fakulte STU v Bratislave. Popri štúdiu pracuje na oddelení Facility Management v obchodnom reťazci a na inštalácii nabíjacích staníc pre elektromobily. Hoci je Janka jedináčik, rodičia sa často smiali, že má energiu za tri deti.

 

„Na súťaž odchádzam 26. júna a môj finálový večer bude 15. júla, takže sa budem tejto súťaži venovať tri týždne. Na súťaži sa budem prezentovať v modeloch slovenských dizajnérov, zahŕňa to veľa fotení a prezliekania. Mám aj jazykovú prípravu a hodiny anglickej konverzácie, aby som vedela plynulo rozprávať. A samozrejme fitko, aby som mala tú správnu letnú postavu,“ zverila sa Jana Vozárová II.Vicemiss Slovensko, ktorú v súťaži podporuje hlavne jej otec.

 

img

 

Dvadsaťosemročný Mister Slovenskej republiky Michal Hlinka je z Trenčína. Vyrastal v hokejovej rodine, jeho otec aj starý otec hrali hokej. Michal hral dva roky juniorskú súťaž v Kanade, ale celá jeho kariéra je spojená s materským klubom Dukla Trenčín. Michal reprezentoval Slovensko a na dva roky si odskočil do KHL Slovan. Hokejovú kariéru ukončil pred štyrmi mesiacmi zo zdravotných dôvodov.

 

„Už sa nemôžem dočkať súťaže, teším sa na to, čo ma čaká v Poľsku. Psychicky sa snažím byť v pohode a nepripúšťať si ten tlak. Fyzicky na sebe musím ešte zapracovať, aby som doladil postavu. Čo sa týka angličtiny, tak je to v poriadku, pretože som žil dva roky v Kanade. Ale musím si doplniť slovíčka, toto je iná sféra ako hokej. Za túto príležitosť som veľmi rád, cením si to,“ s úsmevom uzatvára Mister Michal Hlinka.

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies