Messi sa vrátil do zostavy Miami, pre zranenie však nedohral

NETKY.SK • 21 September 2023, 09:00 • 2 min
Messi sa vrátil do zostavy Miami, pre zranenie však nedohral

FORT LAUDERDALE - Lionel Messi sa vrátil do zostavy Interu Miami, no zápas v MLS proti Torontu nedohral. Argentínsky futbalista odišiel z ihriska v 37. minúte pre zranenie. Jeho tím zdolal súpera 4:0 na účasť v play off Východnej konferencie stráca 5 bodov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný útočník nenastúpil na uplynulý zápas na pôde Atlanty, tréner Miami Gerardo Martin uviedol, že Argentínčan bojuje so svalovou únavou. Inter bez svojej najväčšej hviezdy podľahol súperovi 2:5 a pripísal si prvú prehru od Messiho príchodu do klubu.

 

Proti Torontu hral len 37 minút, potom ho tréner vystriedal. Pri ošetrení bolo zrejmé, že Messi má problém s nohou. "Ozvalo sa mu staré zranenie, ktoré ho trápilo," povedal tréner Miami po zápase. Martin dodal, že Messi vynechá aj nedeľňajší zápas v Orlande.

 

Kormidelníkovi Interu narobilo vrásky aj zranenie Jordiho Albu, ktorý odišiel z ihriska len tri minúty pred Argentínčanom. Ani on v nedeľu nenastúpi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Marca.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies