Výťažok z virtuálnych zápasov Slovana a ViOnu poputuje na boj s COVID-19

NETKY.SK • 10 Apríl 2020, 11:13 • 2 min
Výťažok z virtuálnych zápasov Slovana a ViOnu poputuje na boj s COVID-19

V čase pozastavenia športových aktivít v dôsledku pandémie koronavírusu sa rozmohlo organizovanie virtuálnych zápasov. S touto iniciatívou prišli aj slovenské futbalové kluby, účastníci Fortuna ligy. Po FC Spartak Trnava zrealizovali myšlienku imaginárneho zápasu aj v ŠK Slovan Bratislava a FC ViON Zlaté Moravce - Vráble.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kam poputuje výťažok? 

V priebehu jedného dňa sa na virtuálny súboj Slovana s SK Slavia Praha predalo cez 1000 vstupeniek. Fanúšikovia kúpou vstupenky priamo podporia klub v náročnej ekonomickej situácii počas pandémie a taktiež zdravotníkov v Bratislave na vytvorenie zázemia v tzv. bielej zóne a na nákup potrebného materiálu pre Univerzitnú nemocnicu v hlavnom meste.

 

img

 

Pomoc bývalých hráčov Slovana
Virtuálny duel na podporu klubu i zdravotníkov, ktorí sú v prvej línii boja s koronavírusom, si nenechajú ujsť ani bývalí hráči Slovana Róbert Vittek, Róbert Mak či Lukáš Haraslín. Všetci si zakúpili lístky do sektoru DS, čiže ´pod hodinami´ do fanúšikovského kotla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pandémia koronavírusu sa výrazne dotkla aj tých, ktorí majú belasé srdcia. Klub sa dostáva do čoraz vážnejšej ekonomickej situácie, keďže výdavky sú prakticky totožné ako počas bežnej sezóny, no príjmy klesli takmer na nulu. Fanúšikovia zase prišli o zápasy a nadšenie z futbalu. Chceme vám opäť ponúknuť možnosť zažiť radosť z gólov belasých. V nedeľu 3. mája o 16:30 sa na starom Tehelnom poli uskutoční virtuálny zápas, na ktorý si môže zakúpiť vstupenky každý slovanista, čím podporí klub i zdravotníkov v boji proti koronavírusu! Vstupenky už v online predaji na ticketmedia.sk @robertvittek #PodporujemSlovan #PodporujemZdravotnikov #VypredajmeTehelnéPole

Príspevok, ktorý zdieľa ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava),

 

Zvučné mená z reprezentácie

"Myslím si, že je ten správny čas, aby sme všetci ukázali, že máme belasé srdcia a podporili náš milovaný klub v neľahkej situácii," povedal pre klubový web niekdajší útočník Slovana Róbert Vittek. Na Tehelnom poli vyrastal aj Róbert Mak, ktorý pred pár dňami ukončil svoje pôsobenie v Turecku: "Aj touto cestou by som vás chcel vyzvať, aby ste spolu so mnou podporili ŠK Slovan v tejto ťažkej situácii."

 

 

Haraslín 25 vstupeniek

Hráč talianskeho Sassuola Lukáš Haraslín, ktorý prešiel v Slovane mládežníckymi kategóriami, si kúpil 25 vstupeniek. "Pomôžme spoločnými silami klubu a zdravotníkom v tejto ťažkej situácii a zaplňme spoločne staré Tehelné pole, kde som hrával za Slovan ešte ako žiak či dorastenec. Verím, že to spoločnými silami zvládneme a my vyhráme tento boj nad vírusom, a nie vírus nad nami," vyhlásil pre skslovan.com Haraslín.

 

 

Zápas
Virtuálny zápas s exkluzívnym záznamom zápasu ŠK Slovan - Slavia Praha sa uskutoční v nedeľu 3. mája o 16.30 h. Vstupenky sú v predaji s cenou od 10 eur.
 

 

Zápas ViOn proti Zenitu
Aj v FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble pripravili podobnú akciu. Pripomenú si svoje účinkovanie v Pohári UEFA spred 13 rokov, keď odohrali aj pamätný duel proti Zenitu Petrohrad, neskoršiemu víťazovi celého ročníka.

 

Inšpirácia od Čechov
"Neprichádzame s ničím novým, virtuálne vstupné sa ujalo v susednom Česku. Inšpirovali sme sa a využili na pomoc atraktívny a azda najväčší súboj ViOnu vo svojej histórii - proti slávnemu ruskému veľkoklubu Zenitu Petrohrad. Radi pomôžeme ľuďom, ktorí to v ťažkej situácii potrebujú,“ objasnil mediálny hovorca klubu Žember.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵🔴 Vráťme sa v čase a spoločne pomáhajme tým, ktorí to potrebujú najviac . ➡️ Virtuálnym vstupným si zaspomínajme na súboj so Zenitom Petrohrad. Lístky sú v predaju výlučne online za symbolickú sumu 3 eurá . ➡️ V predaji budú do 10. mája. Vyzbieraná suma bude venovaná Kongregácii bratov tešiteľov Zlaté Moravce (kláštoru), kde je zriadená lôžková časť pre prípadné nakazenie silových zložiek. Ale takisto táto organizácia v spolupráci s mestom poskytuje sociálne slabším ochranné rúška, dezinfekčné prostriedky či zabezpečuje jedlo . ➡️ Kupovať a pomáhať môžeme spoločne cez online platformu: fcvion.maxiticket.sk . ➡️ Viac informácií na www.fcvion.sk 🙏🏻

Príspevok, ktorý zdieľa FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble (@fcvionzlatemoravce),

 

Symbolická cena alebo dobrovoľná suma
Domáci súboj so Zenitom sledoval 16. 8. 2007 preplnený štadión. Cestu naň si našlo 3 368 fanúšikov. Nakoniec síce videli prehru s favoritom 0:2, ale spomienky v nich zostali dodnes. Pripomenúť si ho môžu i pamätnou vstupenkou, ktorú dostanú vo forme PDF na email po zakúpení domáceho zápasu v symbolickej cene 3 eurá. V prípade, ak bude chcieť fanúšik podporiť myšlienku inou sumou, môže tak urobiť dobrovoľne vo výške 15, 25 a 50 eur, čím sa zaradí medzi bronzových, strieborných a zlatých podporovateľov.

 

 

Výťažok ViOnu
Klub ihneď po skončení predaja lístkov celou sumou pomôže tým, ktorí to potrebujú najviac. Tým, ktorí stoja v prvej línii proti neviditeľnému nepriateľovi COVID-19. Konkrétne Kongregácii bratov tešiteľov Zlaté Moravce (kláštoru), kde je zriadená lôžková časť pre prípadné nakazenie silových zložiek.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies