Výstavisko Agrokomplex sa po roku opäť zaplní karavanmi

NETKY.SK • 28 Marec 2023, 18:00 • 2 min
Výstavisko Agrokomplex sa po roku opäť zaplní karavanmi

NITRA - Nitrianske výstavisko Agrokomplex sa po roku opäť zaplní karavanmi. Plocha aj počet vystavených exponátov na veľtrhu Caravan Bike Travel 2023 sa v porovnaní s premiérovým ročníkom rozšíri o 50 percent, informovala Katarína Moravcová z národného výstaviska.

slovakia

left justify in out

Veľtrh sa začne 30. marca a potrvá do 2. apríla. Samotné karavany obsadia priestor takmer 10.000 štvorcových metrov v troch prepojených pavilónoch. V rámci nich predstavia vystavovatelia modely od 45 renomovaných značiek a skompletizujú aktuálnu ponuku dostupných karavanov na slovenskom trhu. Najdrahším karavanom na veľtrhu bude karavan v hodnote 430.000 eur.

 

img

 

Pavilón F bude venovaný dobrodružstvu a expedičnému cestovaniu. Na ploche 3000 štvorcových metrov ponúknu vystavovatelia kompletné vybavenie pre kempovanie v prírode, vanlife, offroad prívesy, strešné stany, obytné nadstavby či dômyselné vstavby do dodávok. Nebude chýbať ani cestovateľské kino, prednášky a filmy, detský kútik.

 

Návštevníci veľtrhu si budú môcť vyskúšať aj klasické, aj elektrické bicykle, naplánovať si cyklozájazd či vybrať doplnky, funkčné oblečenie a vybavenie na cesty. Lákadlom bude RC dráha, kde budú prebiehať preteky RC modelov. Travel ponúkne prezentáciu slovenských krajov, kempov a ponúkne inšpiráciu pre návštevu turisticky zaujímavých miest Slovenska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies