Street dance sa vracia do Bratislavy

NETKY.SK • 20 Jún 2023, 14:07 • 2 min
Street dance sa vracia do Bratislavy

Red Bull Dance Your Style je jedinečná súťaž, ktorá prináša do popredia rozmanitosť a kreativitu v tanci. Organizovaná pod záštitou značky Red Bull, táto udalosť ponúka talentovaným tanečníkom z celého sveta možnosť prezentovať svoje schopnosti a vyjadriť svoj jedinečný štýl. Red Bull Dance Your Style sa stal významným podujatím v tanečnom svete, a takmer každoročne priláka obrovský záujem publika. 25.06.2023 sa predstaví aj Vám na námestí pred Euroveou.

slovakia

left justify in out

Red Bull Dance Your Style je otvorená súťaž, ktorá zdôrazňuje improvizáciu a individualitu. Na rozdiel od štandardných tanečných súťaží, v ktorej tanečníci predvádzajú špecifický choreografický kúsok, Red Bull Dance Your Style je zameraný na schopnosť tanečníkov reagovať na hudbu a okamžite vytvárať pohyby podľa ich vlastnej intuície a štýlu.

 

Pravidlá sú jednoduché - v každom kole sa dvaja tanečníci stretávajú na pódiu a súčasne tancujú na rôzne hudobné žánre. Ich cieľom je zaujať publikum a porotu jedinečnými pohybmi a energiou. Porota, pozostávajúca z kvalifikovaných odborníkov a tanečných osobností, hodnotí každého tanečníka na základe ich kreativity, techniky a charizmy. V každom kole sa postupne vyberá víťaz, ktorý postupuje do ďalšieho kola, až kým sa nevyhlási celkový víťaz Red Bull Dance Your Style.

 

img

 

Red Bull Dance Your Style je viac ako len súťaž. Pomáha podporovať a rozvíjať tanečnú kultúru v rôznych krajinách a prináša do popredia rôzne tanečné štýly a talenty. Umožňuje tanečníkom z rôznych komunít a štýlov stretávať sa, zdieľať svoje skúsenosti a inšpirovať sa navzájom. Týmto spôsobom sa tanečná komunita stáva silnejšou a bohatšou.

Red Bull Dance Your Style prináša tanečníkom neopakovateľnú príležitosť prezentovať svoje umelecké talenty a prekročiť hranice vlastných tanečných štýlov. Títo tanečníci sú inšpiráciou pre mladú generáciu, ktorá sa môže naučiť, že tanečná forma nie je len o napodobňovaní, ale aj o vyjadrení svojej individuality a autenticity.

Red Bull Dance Your Style tiež podporuje inkluziu a diverzitu. Na pódiu sa stretávajú tanečníci s rôznymi kultúrnymi a tanečnými pozadiami, čo prispieva k bohatosti a rozmanitosti ich prejavu. Súťaž tiež dáva priestor pre ženské tanečné talenty, ktoré majú rovnakú príležitosť ako ich mužskí kolegovia prezentovať svoje schopnosti a vytvárať výnimočné tanečné vystúpenia.

Red Bull Dance Your Style sa stal platformou pre tanečníkov, aby na seba upozornili nielen v rámci svojej krajiny, ale aj medzinárodne. Víťazi tejto súťaže získavajú neoceniteľnú expozíciu, dostávajú sa do povedomia tanečnej komunity a majú možnosť pracovať s renomovanými tanečnými osobnosťami a umelcami.

Red Bull Dance Your Style je súťaž, ktorá vytvára priestor pre tanečnú kreativitu, individualitu a rozmanitosť. Pomáha rozvíjať tanečnú kultúru a talent na celosvetovej úrovni. Tanečníci v tejto súťaži majú jedinečnú príležitosť predstaviť svoj štýl a inšpirovať ďalších.

Prídte aj vy podporiť tanečníkov 25. júna sa na námestí pred Euroveou.

Viac info o podujatí.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies