Zadržali štyroch drogových dílerov v rámci akcie Sodoma

NETKY.SK • 14 August 2021, 14:18 • 2 min
Zadržali štyroch drogových dílerov v rámci akcie Sodoma

Na rozsiahlej protidrogovej akcii Sodoma sa podieľalo takmer sto policajtov, ktorí zaistili zbrane, drogy a zadržali štyri osoby.

slovakia

left justify in out

Operatívci bratislavskej krajskej kriminálky vykonali v priebehu tohto týždňa akciu s názvom Sodoma zameranú na drogovú trestnú činnosť. "V rámci domových prehliadok zaistili necelý jeden kilogram pervitínu v celkovej hodnote cca 32 000 eur, čo predstavuje 9 260   dávok drogy, ako aj zbrane a iné veci pochádzajúce z trestnej činnosti, ktoré budú predmetom ďalšieho zisťovania ich pôvodu," informovala polícia.

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Saková naznačila, že špeciálna prokuratúra chráni Petra Petrova

 

Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva spáchaného závažnejším spôsobom konania voči 31-ročnému Karolovi M. a 27-ročnej Michaele D. z Bratislavy, 30-ročnému Dávidovi U. z okresu Dunajská Streda a 27-ročnému Alexandrovi H. z okresu Senec. Taktiež spracoval podnet na väzobné stíhanie obvinených osôb. Na rozhodnutie sudcu o ich vzatí do väzby v súčasnosti čakajú v cele policajného zaistenia.

 

V prípade preukázania viny hrozí Karolovi M. a Michaele D. za ich konanie trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. V prípade obvinených Dávida U. a Alexandra H. je trestná sadzba 10 až 15 rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies