Výmena názorov medzi Wengerom a Mourinhom pokračuje

NETKY.SK • 17 Február 2014, 12:45 • 2 min
Výmena názorov medzi Wengerom a Mourinhom pokračuje

LONDÝN - Výmena názorov medzi trénerom futbalového Arsenalu Londýn Arsene Wengerom a jeho kolegom z FC Chelsea Jose Mourinhom prostredníctvom médií sa nekončí. Mourinho v piatok označil skúseného Francúza ako "špecialistu na zlyhania", čím narážal na fakt, že Arsenal už deväť sezón nezískal majstrovský titul či inú prestížnu trofej.

slovakia

left justify in out

Wenger po nedeľňajšom stretnutí 5. kola Anglického pohára, v ktorom "kanonieri" zdolali FC Liverpool 2:1 a postúpili do ďalších bojov, označil slová Portugalčana za "hlúpe neúctivé vyjadrenia". "Ja si na rozdiel od Joseho v rozhovoroch s novinármi neberiem jeho meno do úst. A určite s tým nezačnem ani teraz po jeho hlúpych neúctivých vyjadreniach. Jediné čo k tomu poviem, že jeho slová sú viac dehonestujúce pre Chelsea ako pre mňa," uviedol Wenger v rozhovore pre anglickú televíziu BT Sport.

Mourinhovi sa jeho výroky vypomstili aj na ihrisku, keď o 24 hodín neskôr Chelsea prehrala na pôde Manchestru City 0:2 a zo súťaže vypadla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies