Vyhrážky a streľba v Čachticiach: Muža po dramatickom incidente obvinili zo zločinu vydieranie

NETKY.SK • 8 Apríl 2024, 11:48 • 2 min
Vyhrážky a streľba v Čachticiach: Muža po dramatickom incidente obvinili zo zločinu vydieranie

ČACHTICE - Počas víkendu zasahovala polícia v obci Čachtice. Na osobnej slobode obmedzila muža, ktorý sa mal so zbraňou v ruke vyhrážať viacerým osobám.

slovakia

left justify in out

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že páchateľ prišiel v Čachticiach pred rodinný dom, kde začal kričať na poškodeného, aby mu vrátil peniaze, inak ich pozabíja. Poškodený bol v tom čase na dvore spolu aj so svojou matkou a otcom. Páchateľ si na miesto priniesol plynovú zbraň, z ktorej minimálne 6 krát vystrelil smerom na matku poškodeného, do vzduchu a aj k nohám poškodeného.

Poškodeným neboli spôsobené žiadne zranenia.

Polícia muža zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia. Pri obhliadke miesta činu bolo zaistených niekoľko stôp.

Vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom vzniesol obvinenie 34-ročnému mužovi za spáchanie zločinu Vydieranie. Zároveň na muža podal podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Obvinenému, ktorý bol už v minulosti 12-krát súdne trestaný, teraz v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Trenčíne, Foto: Facebook / Polícia SR - Bratislavský kraj (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies