Vyhrávame 1:0 po góle Kucku. S Hamšíkom, Škriniarom či Rodákom chceme postúpiť na ME

NETKY.SK • 12 November 2020, 21:2 • 2 min
Vyhrávame 1:0 po góle Kucku. S Hamšíkom, Škriniarom či Rodákom chceme postúpiť na ME

Nový tréner slovenskej futbalovej reprezentácii, ktorý prevzal žezlo po Čechovi Pavlovi Hapalovi, sa pokúsi postúpiť na európsky šampionát.

slovakia

left justify in out

Štefan Tarkovič prevzal mužstvo v čase, keď nehralo najlepšie zápasy. Ojedinelý bol úspech ostatného obdobia, keď Slováci zdolali v Bratislave Írsko po jedenástkach. Vo finále baráže hráme od 20:45 v Belfaste proti Severným Írom o postup. „Veľa sa hovorí o strese, o tom, že sme pod tlakom. Nemyslím si to, v strese sú ľudia, ktorí nie sú pripravení,“ povedal Tarkovič pred zápasom pre futbalportal.net

 

 

Tarkovič, ktorý už pôsobil ako asistent trénera Jána Kozáka st., ktorý dosiahol s reprezentáciou úspechy, povedal, že príprava bola svedomitá. „Cítim zodpovednosť voči Slovensku, voči fanúšikom, voči ľuďom, ktorí žijú na Slovensku, v momentálnej situácii s koronavírusom to určite nie je ľahké. Preto chceme vniesť na Slovensko pozitívnu atmosféru postupom na majstrovstvá Európy,“ dodal Štefan Tarkovič.

 

 

 ktorý v Belfaste poslal na ihrisko zostavu vedenú brankárom Marekom Rodákom, ktorý vychytal zápas s Írmi a sám má veľké skúsenosti s ostrovným futbalom. Slováci hrajú v tejto zostave: Rodák – Pekarík, Šatka, Škriniar, Hubočan – Lobotka – Rusnák, Kucka, Hamšík (C), Mak – Duda. V 17. minúte po fatálnej chybe obrany Severného Írksa dal prvý gól Juraj Kucka. Vyhrávame nad Severnými Írmi 1:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona