O Meghan Markle opäť hovorí celé Anglicko, na banány napísala odkaz pre prostitútky

NETKY.SK • 6 Február 2019, 12:17 • 2 min
O Meghan Markle opäť hovorí celé Anglicko, na banány napísala odkaz pre prostitútky

To, že Meghan Markle, manželka princa Harryho, nie je typickým členom britskej monarchie, vieme už dávno. Teraz to však verejnosti pripomenula opäť.

slovakia

left justify in out

Meghan Markle je Američanka. O tomto národe je známe, že majú myseľ oveľa „otvorenejšiu“ a liberálnejšiu ako konzervatívne európske národy, tobôž tradiční Angličania. Odkedy sa Markle vydala do britskej kráľovskej rodiny, je pre ňu veľkým osviežením. Tentokrát sa opäť prejavila.

 

Napriek tomu, že je vojvodkyňa zo Sussexu už v relatívne vysokom štádiu tehotenstva, neprestáva sa po boku svojho manžela zúčastňovať najrôznejších verejných podujatí i charitatívnych akcií. Jednou z nich bola aj tá, kde Maghan spolu s ďalšími dobrovoľníkmi balila jedlo pre prostitútky. Charita vystupujúca pod názvom One 25 sa totiž zaoberá pomocou ženám pracujúcich po nociach na ulici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

During today's visit to @CityUniversityLondon – one of the Association of Commonwealth Universities' 500 university members – The Duchess of Sussex met students from across the Commonwealth now studying in the UK, for whom access to university has transformed their lives. Among the students The Duchess met was Mayamiko, a Chevening Scholar from Malawi, currently studying SEN Disability and Inclusive Education at @Uni_Roehampton. The scholarship schemes managed by the ACU enable individuals to gain the knowledge and skills to support access and inclusion for disabled people across the globe – while speaking with Mayamiko, The Duchess also chatted with fellow scholars Hilary, Ntani and Almachius in Ghana via Skype. Thank you to everyone that came out to greet The Duchess at the University today! 📷 Kensington Palace / PA

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Meghan pripravovala potravinové balíčky pre ženy, ktoré sú na okraji spoločnosti a v hlave jej skrsla nápaditá myšlienka. Od spolupracovníkov si vypýtala pero a na banány začala písať odkazy pre prostitútky. Markle vystupujúca ako „vedúca banánových odkazov“ takto ženy podporila vetami ako "si statočná", "si silná", "si milovaná", "si špeciálna".

 

Charita a rovnako aj verejnosť jej neštandardný počin ohodnotili pozitívne a vyslúžila si pochvalu. Ľudia jej čin považujú za originálny a milý. Princ Harry, ktorý po celý čas stál svojej žene za chrbtom, sa do tejto aktivity veľmi nezapájal. Ostáva preto veriť, že si Meghan „nezarobila“ na ďalšie „kráľovské problémy“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex visit One25 in Bristol - a charity that helps women break free from street sex work, addiction and other life-controlling issues, through practical and emotional support. While helping volunteers pack food parcels for some of Bristol’s street sex-workers, The Duchess asked if she could write empowering messages on the bananas to the women - a simple gesture and a way to incorporate positivity and kindness for those needing a self esteem boost. HRH learned of this idea from an act of kindness by a school cafeteria worker in the US who wrote messages for children, and The Duchess wanted to do the same for others in need. The food parcels, and The Duchess’s messages, will be delivered directly to vulnerable women on the streets by One 25’s ‘Yellow Van’ - part of their outreach programme. #royalvisitbristol

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies