Vukan Savičevič z CZ Belehrad do Slovana Bratislava

NETKY.SK • 13 August 2015, 08:59 • 2 min
Vukan Savičevič z CZ Belehrad do Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Slovenský futbalový tím ŠK Slovan Bratislava angažoval do svojich radov stredopoliara Vukana Savičeviča. Informoval o tom klubový web "belasých" skslovan.com.

slovakia

left justify in out

"V stredu sme absolvovali úspešné rokovania s hráčom i jeho materským klubom a s oboma stranami sme podpísali zmluvy. S Vukanom sme sa dohodli na štvorročnom kontrakte. K uzavretiu prestupu chýba už len jeho registrácia prostredníctvom elektronického systému TMS a získanie medzinárodného transferového certifikátu hráča zo Srbského futbalového zväzu," informoval viceprezident klubu z Pasienkov Ivan Kmotrík ml.


Dvadsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar (nar. 29. januára 1994) je rodák z Belehradu. Okrem srbského má aj občianstvo Čiernej Hory, ktorú reprezentoval vo výbere do 21 rokov. "Je to talentovaný stredový záložník, mali sme ho vytypovaného dlhší čas. Chceli sme ho priviesť do Slovana už v zime, ale nedohodli sme sa s Crvenou zvezdou na výške odstupného. Teraz sa nám to podarilo. Nedávno sme Vukana videli v oboch zápasoch 1. predkola Európskej ligy proti Kajratu Almaty. Náš skaut ho sledoval aj v stretnutí srbskej ligy. Nerobíme teda krok do neznáma a veríme, že Savičevič bude pre náš tím platnou posilou," uviedol Kmotrík ml. pre klubový web a doplnil, že Slovan v letnom prestupovom období už neangažuje žiadneho ďalšieho futbalistu: "Naďalej však intenzívne pracujeme na odchodoch niektorých hráčov - či už na prestup alebo hosťovanie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies