CHAMP CAMP 2. DEŇ TRETÍ

NETKY.SK • 22 December 2023, 10:00 • 2 min
CHAMP CAMP 2. DEŇ TRETÍ

LUČIVNÁ - Slovenský zápasník Attila Végh už po druhý krát prišiel na trh zo svojím vlastným kempom CHAMP CAMP.

slovakia

left justify in out

V malebnom prostredí v Lučivnej sa koná druhý diel CHAMP CAMPU pod vedením Attilu Végha. Tento do detailu prepracovaný zápasnícky kemp znovu presvedčil tucet nadšencov bojových športov. Champ Camp je určený pre začiatočníkov v bojových športoch, ktorý sa naučia základy boxu ako takého, gymnastiky, pracovania s vlastnou váhou a brazílskeho jiu-jitsu. 

 

Po pestrom utorňajšom dni nasledovala streda ktorá sa niesla v kľudovom režime. Ráno žiadny tréning nebol práve preto lebo Attila si pripravil pre účastníkov prekvapenie v podobe túri. O 9:15 sme sa všetci zúčastnení stretli na recepcií Family Resortu a pri hoteli nás už čakal autobus ktorý nás odviezol na spomínanú túru. Vystúpili sme na Štrbskom Plese z ktorého sme sa každý svojim tempom presunuli na Hrebienok. Výstup trval nejakých 45min a zvládol ho aj úplný amatér. Na tejto túre sme navštívili aj ľadovňu ktorá sa nachádza priamo na  Hrebienku. Po tejto túre nasledoval sýty obed a individuálny program každého účastníka. 

 

Hlavný bod programu tretieho dňa bola Mikulášska akcia vo Family Resorte ktorú zastrešil samotný CHAMP CAMP. Akcia ktorá sa konala v večerných hodinách prilákala mnoho malých detí v sprievode svojích rodičov. Attila v prestrojení ako Mikuláš, účastník Karol ako čert. Hlavnú pozornosť strhli ale duo Twins-iek ktoré boli vyvrcholením celého dňa. Akcia krá zabavila nielen deti ale aj ich rodičov vniesla do kempu novú emóciu. 

 

V článku nájdete aj videoreportáž z dňa číslo 3.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies