RFA 16 OPAVA: LIVE priebeh a VÝSLEDKY

NETKY.SK • 13 Apríl 2024, 18:36 • 2 min
RFA 16 OPAVA:  LIVE priebeh a VÝSLEDKY

Sledujte snami naživo RFA 16 odohrávajúci sa v Opave. Live priebeh a výsledky zápasov. Obháji Vašek Sivák svoj trón ? Netky su LIVE

slovakia

left justify in out

Event nám pomaly začína, do haly lenivo prúdia skupinky ľudí v očakávaní kvalitných a tvrdých súbojov. 

Naplnia sa ich očakávnia? Uvidíme, Netky sú pritom a budeme aktualizovať priebeh aj výsledky zápasov. 

Je krátko po 18:30 a my nedočkavo očakávame začiatok, ktorý nám otvorí zápas 2 borcov ktorými sú domáci Patrik Macko ktorý si bude chcieť napraviť chuť po poslednej prehre

práve proti účastníkovi titulového zápasu Adamom Królom. Proti Mackovi sa postaví ostravský borec Denis Mikolajko, dámy a páni začíname.

 

- V prvom zápase víťazí Dennis Mikolajko, ktorý, pod pravidlami RFA, tvrdo deklasuje Patrika Macka. Matouš Kohout už v prvom kole po krásnych úderoch a spodkoch počíta Macka.

Ten sa síce pozviechal no krátko nato inkasoval tvrdé koleno a bolo po zápase, Krásna výhra na KO v podaní Dennisa Mikolajka.

 

V ďalšom zápase nastupuje po necelých 5 mesiacoch ostrieľaný borec František Bočán. Jeho súprom je Michal Kozmér, ktorého však v 3 kole suverénne ukončuje na techniku American Choke a to konkrétne v 3. minúte a 12. sekunde.

krásny zápas a my už čakáme na začiatok tretieho , kde sa v pravidlach RFA, do 60 kg stretnú Prchal proti Šukemu. 

Bol to vyrovnaný zápas, plný zvratov, prvé kolo Prchal , druhé kolo Šuke a tretie vyzeralo že Prchal ale rozhodcovia rozhodujú a veru aj rozhodli – väčšinová remíza. Veľmi ojedinelý jav počas bojových eventov no musíme povedať že aj  spravodlivý.  Borci boli veľmi vyrovnaný a nič si celý zápas, taktiež pod pravidlami RFA, nedarovali

Nasledoval zápas už skúseného Mariána Jakubíka, na ktorého sme sa mohli tešiť už štvrtýkrát. Postavil sa proti nemu mladší a zápasovo menej skúsenejší Tomáš Mudroch. Ako to dopadlo ?? Neskutočným kolenom v prvom kole ktoré trafil Mudroch, uspal Jakubíka a bolo po zápase. Nádhera!

Začína nám hlavná karta, kde sa predstaví Ladislav Mohler proti Josefovi Pekárekovi v Boxe do 95 KG. Po 3 kolách poznáme jednohlasné rozhodnutie na body, víťazí Josef Michálek.

Diváci si nasledujúcim zápasom prišli na svoje, keď kvôli zraneniu jednej zo zápasničiek Aminy Mukhamad, bol na karte už len jediný ženský zápas a to Veroniky Zajícovej, ktorá si strihla expresne rýchly zápas po prehre 15. Marca v Bratislave. Veronika však teraz nenechala nič na náhodu tvrdýmy hákmi zasypala súperku, Truskolasku, zhodila ju na zem kde vo full mounte urobila krátk proces a dobila svoju súperku ako žito.

 

Zápas ktorý nasledoval nám priniesol menší bizárik v podobe veku, keď sa proti sebe postavili 19 ročný Malčok proti Záderovi, tomu to už tiahne na 50ku, no aj napriek tomu ukázal srdce aj keď prehral tesne na body.

Dá sa povedať že už legenda bojových športov, jedna z hlavných tvárí Chaos Gymu Bratislava, nestarnúci Kamil Cibinski sa postavil proti Čajnákovi, ktorého aj v krásnom zápase porazil. Hlavne pravý hák ktorý sa mu podaril bol devastačný.

Po krátkej prestávke sme boli pripravený na zápas Patrika Záderu ktorý dokázal že je veľký prospekt a už v prvom kole knokautoval Pieniakowskeho.V hlavnom predzápase ktorý taktiež netrval plné tri kolá, dokázal zvíťaziť domáci Martin Prázdný, ktorý porazil mladého 21 ročného boxera z bratislavskej OFY Viktora Ujváryho. 

Počas prestávky pred hlavným zápaso sme mali možnosť vydieť prvý staredown Gábora Borároša v organizácii. Z očí do očí sa mu pozrel český súper Federico Komuenha a spolu si to rozdajú už o mesiac, konkrétne 18.5. V  Nových Zámkoch.

Ale poďme už na výsledok hlavného predzápasu kde Vašek Sivák úspešne obhájil titul a takpovediac nepustil o 4 roky mladšieho súpera Adama Króla k ničomu veľkému. Bol to pekný zápas a veľký rešpekt Adamovi , aj keď dúfame že Vašek dostane najbližšie zápasovo vyrovnanejšieho súpera.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Instagram: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies