VIDEO Vodička išla po rýchlostnej ceste R2 v protismere s dieťaťom v aute

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 13:12 • 2 min
VIDEO Vodička išla po rýchlostnej ceste R2 v protismere s dieťaťom v aute

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Asi desať kilometrov prešla vo štvrtok popoludní v protismere po rýchlostnej ceste R2 v úseku Detva - Zvolen 49-ročná vodička Škody Octavia.

slovakia

left justify in out

Vzadu v aute viezla aj malého chlapca, nebol v autosedačke, pretože vo vozidle žiadnu nemala. Vodičku na rýchlostnej ceste zastavili policajti. Podľa informácií na oficiálnej facebookovej stránke polície vodička pri vchádzaní na R2 nerešpektovala dopravné značenie a prešla výjazdovou vetvou do protismeru. Žene na mieste zadržali vodičský prekaz a čaká ju správne konanie.

 



Ak sa už vodič do takejto situácie dostane, polícia radí, aby nepokračoval v jazde. Auto treba odstaviť, zapnúť výstražné svetlá, obliecť si reflexnú vestu, vystúpiť z vozidla, čo najďalej za zvodidlami a privolať policajtov. Ako upozorňujú policajti, vodič by sa rozhodne nemal otáčať. Treba počkať na ich príchod, vozidlo pomôžu bezpečne otočiť správnym smerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies